Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Doprava v Praze kolabuje kvůli zavřené Veletržní

Fotografie
ilustrační foto  (Autor: internal)
Autor: ČTK, pes - 
14. července 2009
09:56

Uzavírka Veletržní ulice také v úterý komplikuje pražskou dopravu. Problémy jsou v Letenském tunelu a na nábřeží Kapitána Jaroše, kolony se tvoří i na dalších místech.

"Řidiči se nepoučili, přijíždějí sem a zkoušejí, jestli to vyjde," uvedla dispečerka dopravního centra. Podle DIC jsou kolony kromě Letenského tunelu a nábřeží i před Těšnovským tunelem a v Argentinské ulici. Ani přes den se situace zřejmě nezlepší.

Problémy s uzavřenou Veletržní ulicí začaly už v pondělní ranní špičce. V oblasti se pohybuje vozidlo dopravní policie, které má za úkol přednostně řešit dopravní nehody na objízdných trasách.

Veletržní ulice je uzavřena kvůli opravě teplovodu a inženýrských sítí. Oficiální objížďka vede ve směru východ - západ Argentinskou, po nábřeží do Letenského tunelu, respektive ulicí Chotkovou. Objízdná trasa ve směru severozápad - východ pak Letenským tunelem přes Štefánikův most na pravý břeh Vltavy a na magistrálu. Cestující ve směru západ - východ by měli jet buď Chotkovou ulicí na levý břeh Vltavy, nebo Letenským tunelem na pravý břeh Vltavy a přes Hlávkův most zpět do Argentinské. Na Letné se kvůli uzávěře Veletržní změnil také systém jednosměrek.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání