Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policisté odhalili na Teplicku pěstírnu marihuany

 (Autor: PČR, ilustrační foto)
Autor: ČTK, pes - 
8. července 2009
21:25

Tepličtí policisté ve spolupráci s celníky odhalili ve dvoupodlažním domě v obci Kateřina na Teplicku velkou pěstírnu marihuany. Uvedl to dnes server Tn.cz.

Když policisté do domu vtrhli, našli prý v přízemí moderně vybavenou pěstírnu konopí s 350 vzrostlými rostlinami. Jejich údržba byla v podstatě úplně automatizovaná. O patro výš pak detektivové teplické policie a celníci objevili ještě 400 sazenic konopí, ze kterého se droga vyrábí.

Policisté v domě našli také ženu, která pěstírnu hlídala. "Měla v pěstírně zařízený pohodlný pokojíček se dvěma televizemi. Na jedné mohla sledovat normální programy a na druhé obrazovce zase záběry z kamer, kterými byla pěstírna vybavená a které ukázaly každého, kdo k domu přicházel," uvedl server.

Pěstírnu marihuany odhalili policisté spolu s celníky v polovině června také ve Velkém Šenově na Děčínsku. Bylo tam přes 2000 rostlin konopí. Policisté tehdy zadrželi čtyři cizince, kteří jsou podezřelí, že se na pěstování podíleli.

anka ( 8. července 2009 23:22 )

Asi tak, pokud ten barak neni jejich.....tak to jsou smejdi, kteri nici majete nekoho jineho.........Ale pokud to byl jejich barak....pak je to docela skoda...protoze normalni clovek nema kam zajit, kdyz by si chtel jednou za ctvrt roku jednu koupit......

5mira7 ( 8. července 2009 22:34 )

třeba jim ta naše slavná justice dá taky vyhoštění, dřív se té sebranky, kterou sem natahala ta "nejlepší" vláda, co jsme měli - a to je výsledek !!! A bude hůř...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání