Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič smetl dvě dívky, jedna (†19) zemřela: Soudu se vyhýbá

Při nehodě vyhasl život devatenáctileté dívky
Při nehodě vyhasl život devatenáctileté dívky  (Autor: Jan Doležal)
Autor: jad - 
8. července 2009
17:14

Nymburský soud začal ve středu odpoledne projednávat tragickou dopravní nehodu z loňského dubna, která se stala u Bobnic. Zahynula při ní dívka (+19) a její kamarádka (18) byla těžce zraněná! Líčení ale probíhá bez obžalovaného. Viník nehody Zdeněk Touš se skrývá neznámo kde.

Dívky šly na procházku s pejskem od Bobnic směrem na Nymburk. Proti nim jela Škoda Favorit a za ním Toyota Corola. Favorit chtěl podle všeho dívky objet, ale řidič toyoty začal ale v tu chvíli naprosto nesmyslně přejíždět a došlo ke srážce. Jedna dívka byla na místě mrtvá. Druhá vyvázla s poraněním hlavy a hrudníku a sanitka ji převezla do nenymburské mocnice.

Vrtulník transportoval do nemocnie v Praze také těžce zraněného šoféra toyoty Zdeňka Touše, který tragédii zavinil. Touš ale v nemocnici podepsal revers, odešel a před policií se ukrývá na neznámém místě. Spekulovalo se o tom, že v okamžiku nehody byl opilý či zdrogovaný. „Byly to moc hodný holky. Toho, co to zavinil, bych zabila! Život za život,“ řekla tehdy zdrce-ná kamarádka obou děvčat.

andrae ( 9. července 2009 03:59 )

A jak dopadl pejsek? Ridice doufam chyti, na tohle by fakt mel byt nejaky zakon.

gevi ( 8. července 2009 20:51 )

měli vzít do vazby a jednak by v případě, že se člověk stíhaný za takhle těžký trestný čin vyhýbá soudům, měl automaticky za každý den naskočit třeba měsíc k trestu navíc. Jenže to nejde, takže po něm budou dlouho bezvýsledně pátrat, možná ho najdou, možná ne a pozůstalí a ostatně my všichni jistě oceníme naše orgány činné v trestném řízení.

demiro ( 8. července 2009 19:55 )

Soudce ho nevzal do vazby a ještě se bude hájit tím, že mu věřil, že nezahne. Škoda, že se v diskusích nemůže mluvit sprostě, tady by nebylo jediné slušné slovo na naši justici. Alespoň ne ode mne. P.S. A zákony pochopitelně nahrávají lumpům, protože těch 200 parchantů, co si tam navolíme, nic jiného nejsou. Hezký večer.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání