Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fergie: Těhotenství nebo rozvod!

Fergie
Fergie  (Autor: Archív)
Autor: Famous, jos - 
6. července 2009
14:15

Zpěvačka Stacy Ferguson alias Fergie brzy otěhotní. Nebo se rozvede. Její manžel Josh Duhamel se totiž hodlá stát co nejdříve otcem.

Hollywoodský herec přesvědčuje svou choť, aby konečně počali dítě a založili rodinu. Šestatřicetiletý Josh totiž věří, že se to dá skvěle skloubit s hvězdnou kariérou.

„Chci dělat dobrou práci, ale mít děti a život mimo práci, to je to důležité. Když nemáte vedle sebe nikoho, kdo vás miluje, k čemu to všechno pak je? Nakonec jste osamělí. Je to vše o tom, jestli to člověka obohacuje. Když se rozhodnete začít žít domácky a oženit se a všechno ostatní, co k tomu patří, jste pak lepším hercem,“ vysvětluje hvězda filmu Transformers, proč touží po rodině.

Duhamel také věří, že je na vrcholu své kariéry a musí se začít soustředit víc na soukromí.

„Mám pocit, že konečně získávám správný pohled na některé věci, které jsem chtěl vždycky dělat. Jsem teď mnohem flexibilnější, což můžu projevit. Tím je to zábavnější. Protože tuhle práci miluju. Nechci něco tvořit jen proto, abych lidem dokázal, jak temný dokážu být. Je to příběh. Musí to být dobrý příběh,“ dodal manžel zpěvačky Fergie ze skupiny Black Eyed Peas.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání