Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaný důchodce byl nalezen mrtev v řece

Řeka Lužnice
Řeka Lužnice  (Autor: cs.wikipedia.org, ilustrační foto)
Autor: ČTK, tez - 
31. května 2009
11:50

Sedmdesátiletý muž z Uničova, kterého rodina pohřešovala od minulého pátku, byl v sobotu nalezen mrtev v řečišti řeky Bystřice. Policie zorganizovala rozsáhlou pátrací akci poté, co chodec našel kolo a věci seniora u řeky Bystřice poblíž osady Hrubá Voda - Smilov.

Do pátrání se zapojilo přes 20 policistů, služební psi a také desítka příslušníků vojenské policie. Přivolaný lékař neshledal na úmrtí pohřešovaného důchodce cizí zavinění.

hannah13 ( 1. června 2009 19:42 )

je mi líto,že je to v novinách...netušila jsem ,že o tom budou psát...jen jsme žádali pomoc přes média když jsme tatínka hledali..a ještě víc mě mrzí,že se o tom tady diskutuje..jestli to sem patří či ne..

587587 ( 31. května 2009 12:38 )

A ožralá Špagáta je hodna titulních stránek ?

gogo ( 31. května 2009 12:31 )

Ale to snad není senzace hodná prvních stránek ! Je to smutné pro blízké, je to tragedie toho člověka, ale není to proboha událost celostátního významu. Jestli budeme jen hledat a psát o tom kde kdo zemřel, tak kam jsme to došli ? A co máme po přečtení této informace udělat ? Radovat se že se to nestalo nám ? Nebo jít k řece dát svíčky a plyšové medvídky ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání