Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie již zřejmě dopadla pachatele, který napadl servírku

Rvačka Vietnamců skončila smrtí
Rvačka Vietnamců skončila smrtí  (Autor: Foto Blesk – David Malík)
Autor: ČTK - 
17. května 2009
16:47

Policisté zadrželi šestadvacetiletého mladíka z Ostravska, kterého podezírají z pátečního brutálního napadení třiačtyřicetileté servírky v restauraci v Ostravě-Porubě.

Motivem útoku byly peníze, řekla ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Pachatel si z restaurace odnesl 30 000 korun. Servírka po napadení skončila v bezvědomí v ostravské fakultní nemocnici.

Zakrvácenou ženu nalezl za barem čtyřiačtyřicetiletý muž, který si chtěl koupit cigarety. Okamžitě přivolal pomoc. "Při příjezdu záchranářů byla žena v bezvědomí a nedostatečně dýchala, nalézala se v přímém ohrožení života. Lékař vyšetřením zjistil vícečetná poranění hlavy a obličeje, pacientka jevila známky poranění mozku," uvedl už dříve mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl. Muž na ženu zřejmě zaútočil popelníkem.

Policisté případ nyní šetří jako loupež. Kvůli vážným zraněním, které útočník ženě způsobil, by měla být i vyšší trestní sazba. Pachateli tak hrozí až 12 let vězení.

simonakratka ( 29. května 2009 13:59 )

Ahoj, nedávno jsem se zúčastnila Bojového výcviku pro ženy a jsem za to opravdu ráda. Dozvěděla jsem se tam hromadu užitečných věcí, některé člověk už samozřejmě zná a ví, ale je opravdu rozdíl vyzkoušet si to v tzv. akci... Prostě můžu to jen doporučit, pro ženské není trénování sebeobrany snad nikdy dost.. Kdyby to někoho zaujalo, třeba jako dárek pro ženu, tak kurz jsem našla na www.zlutaraketa.cz.. Mějte se

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání