Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Mrtvou z Nežárky je pohřešovaná Soňa Illeová!

Ztracená Soňa Illeová
Ztracená Soňa Illeová  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
2. března 2009
14:15

Mrtvou ženou, jejíž tělo objevil v neděli rybář v Nežárce, je pohřešovaná Soňa Illeová z jindřichohradecké Radouňky. Jednatřicetiletá žena zmizela před Vánocemi z firemního večírku v Jindřichově Hradci.

Pitva v pondělí prokázala, že zemřela násilnou smrtí, sdělila mluvčí jihočeské policie Jana Kameníková.

"Na základě všech získaných poznatků budou jihočeští kriminalisté uvedený případ šetřit jako násilný trestný čin," uvedla Kameníková.

Soňa Illeová odešla sama z vánočního večírku v jindřichohradeckém Paradis Clubu 20. prosince okolo 01:30. Byla jen nalehko, bez kabátu a kabelky, mobil a doklady nechala v šatně. Ráno se na policii obrátil její manžel.

Policisté i se psy několikrát prohledali okolí podniku a cestu z klubu do domova Illeové. Hasiči na člunech prozkoumali i rybník Malý Vajgar a řeku Nežárku, jejíž hladinu povodí snížilo na minimum. Do pátrání se zapojili také záchranáři se psy . Ani vrtulník s termovizí a celníci s mobilní termovizí však stopy po mladé ženě nenašli.

O zoufalém pátrání po Soně Illeové čtěte zde.

hanula46 ( 2. března 2009 14:46 )

a dalo se to čekat, že tato paní už není mezi živými. Jenže když policie tak dlouho hledala tělo, najde i pachatele? Věřím že ano, tolik toho již objasnili, věřím, že i v tomto případě bude vrah dopaden a náležitě potrestán. Škoda mladého života, měla ho před sebou. Je mě to líto. Moc...paní Soňo, odpočívejte v pokoji už jako andělíček v nebíčku a Vám rodině, upřímnou soustrast.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání