Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kláru (+15) uškrtil holýma rukama, pak se oběsil

Autor: iža - 
9. listopadu 2008
18:12

Vraždou Kláry M. (+15) žije celý Bruntál. Dívku uškrtil její otčím a pak se sám oběsil. Po městě koluje, že dceru své přítelkyně delší dobu nepřiměřeně trestal.

Dokonce na povrch vylezla informace, že Kláru otčím i znásilnil. Záchranka přijela do bytu v Květné ulici v Bruntále v sobotu půl hodiny po poledni. "Našli jsme dvě těla, patnáctileté dívky a muže středního věku. O oživovací pokusy jsme se ani nepokoušeli, oba byli už mrtví. Podle lékařů zemřeli násilnou smrtí," řekl Blesku mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

"Přítomnost třetí osoby jsme jednoznačně vyloučili. Po spáchaní zločinu se muž oběsil. Jako příčinu vraždy se jako velmi pravděpodobné jeví dlouhodobé rodinné a osobní neshody," sdělil dále vrchní komisař Miroslav Pech.

Klára žila v bytě společně s matkou a jejím přítelem. "Neměla to s ním vůbec lehké. Byl na ni nepřiměřeně přísný. Trestal ji různými způsoby. Například i tím, že dívce zabavoval mobil," prozradili Blesku sousedé. Právě mobil a počítač patřil ke Klářiným největším koníčkům. Podle kamarádů byla velmi přátelská, živá a spolehlivá. Ráda tancovala a byla i sportovně nadaná. Lyžovala, hrála tenis a volejbal.

"Byla moc fajn kámoška. Čeká ho peklo, jak ji týral. Máma všechno věděla a nic neudělala, aby přítele neztratila," je přesvědčen Klářin kamarád. Také on tvrdí, že otčím ji znásilnil. Držel prý přitom Kláře rukama silně krk, až zemřela. Když zjistil, co spáchal, raději se oběsil.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání