Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po nárazu auta do stromu zemřeli 4 lidé

Autor: ČTK - 
27. října 2008
07:06

Čtyři lidé v pondělí krátce před druhou hodinou ráno zemřeli u křižovatky Koruna v Hradci Králové poté, co jejich automobil narazil do stromu. Jednu osobu záchranáři převezli do nemocnice.

Podle policejních vyšetřovatelů byla příčinou nehody zřejmě nepřiměřená rychlost. "Zatím nemám potvrzený věk zemřelých ani zdravotní stav osoby, která byla odvezená do nemocnice," řekl operační důstojník hradecké policie.


Nehoda se podle hasičů, kterým byla nahlášená v 1:49 hodin, stala na rovném úseku silnice mezi křižovatkou a podjezdem do Kuklen.

Auto podle prvotních informací vyjíždělo z Hradce Králové směrem na Prahu, komunikace byla v místě nehody na několik hodin uzavřena.

V Královéhradeckém kraji nejde letos o první tragickou nehodu se čtyřmi mrtvými. Na konci května zemřeli při nehodě osobního vozu u Rudníku na Trutnovsku čtyři Poláci. Příčinou nehody byla nepřiměřená rychlost, policie již řidiče vozu obvinila z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti. V případě prokázání viny mu hrozí až pět let vězení.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání