Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřeb V. Kočky: Celebrity plakaly nad rakví

Autor: kad, mir - 
22. října 2008
19:20

AKTUALIZOVÁNO: Na pohřeb Václava Kočky dorazily slavné osobnosti české scény. Nechyběli Martin Zounar, Daniel Hůlka, Iveta Bartošová se svým manželem Jiřím Pomejem a další.

Na pohřeb Václava Kočky mladšího (†40) si přišly poplakat i celebrity. Byli to ti lidé, teré Václav Kočka mladší pokládal za svoje opravdové kamarády. Ani Daniel Hůlka se neubránil slzám!

"Nestydím se za to, že brečím. Měl jsem ho vážně rád," řekl Blesku Dan, který v kostele v průběhu mše zazpíval biblickou píseň. Byl to taky Hůlka, který Vaška v rakvi vyprovodil z kostela. Při jeho podání Schubertovy Ave Maria v latině celý kostel propukl v nezadržitelný pláč a hlasité vzlyky. Hůlka taky jako jediný z celebrit mohl spatřit otevřenou rakev se zesnulým.

Ostatní slavní mrzli před kostelem, a to včetně Ivety Bartošové, Jiřího Pomeje a vzdáleného Kočkova bratrance Michala Davida. Nechtěli rušit rodinný žal, který se dal kolem rakve doslova krájet. Iveta přinesla kamarádovi 22 rudých růží. S velkým dekoltem byla velice sexy, ale pořádně zmrzla. Nicméně celou mši vydržela. Chtěla se spolupodílet na špalíru, kterým nesli po cestě poseté lístky z růží rakev se zavražděným Kočkou až ke vchodu.

Stejně tak se vzorně zařadili i Petr Muk, Richard Genzer, Michal Suchánek, Martin Zounar nebo Pavel Vítek. Svým hitem Buď sbohem, brácho, byl přítomen i Karel Gott. "Tu měl syn moc rád," podotkl se žalem zkřivenou tváří otec Kočka.

Iveta Bartošová se na pohřbu objevila se svým manželem.

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje Iveta Bartošová a Jiří Pomeje | fotografové Blesku - Malík, Křivan, Pecák, Mithofer, Starý, Sekanina

Paradoxem je, že ve středu večer měl dorazit Václav Kočka ml. Ivetě Bartošové na křest desky. Osud tomu ale chtěl jinak. Místo toho mu šla dopoledne Iveta na pohřeb.


Daniel Hůlka byl s Kočkou dobrý kamarád. Zazpíval mu na poslední cestu Ave Maria.

Zpěvák Daniel Hůlka byl kamarádem zesnulého Václava Kočky. Zpěvák Daniel Hůlka byl kamarádem zesnulého Václava Kočky. | Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Martin Mithofer, Robert Starý, David Malík


Michal David, vzdálený bratranec Václava Kočky ml., zazpíval Pár přátel stačí mít. Michalova matka pochází z cirkusácké rodiny Kludských. Michal a Václav spolu vyrůstali.

Michal David Michal David | fotografové Blesku - Malík, Křivan, Pecák, Mithofer, Starý, Sekanina


Přišel i fotbalový boss Jaroslav Starka, v minulosti vyšetřovaný kvůli únosu a vydírání. Ten dříve spolupracoval s Kočkovým vrahem, Ďuričkem. Koupil od něj Příbramský fotbalový klub.

Poslední V.I.P. hosté měli co dělat, aby na sv. Markétu dorazili včas. Zatím bylo do kočáru zapřaženo koňské šestispřeží. Poslední V.I.P. hosté měli co dělat, aby na sv. Markétu dorazili včas. Zatím bylo do kočáru zapřaženo koňské šestispřeží. | fotografové Blesku - Malík, Křivan, Pecák, Mithofer, Starý, Sekanina


Poplakat si přišli i baviči Richard Genzer a Michal Suchánek.

Před zádušní mší dorazilo mnoho celebrit a V.I.P. hostů Před zádušní mší dorazilo mnoho celebrit a V.I.P. hostů | fotografové Blesku - Malík, Křivan, Pecák, Mithofer, Starý, Sekanina


Petr Muk se s rodinou Kočkových také přátelil. Václav Kočka ml. a jeho sestra Olga byly kmotry Mukovy dcery Noemi.

Zpěvák Petr Muk se přišel také rozloučit s Václavem Kočkou ml. Zpěvák Petr Muk se přišel také rozloučit s Václavem Kočkou ml. | Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Martin Mithofer, Robert Starý, David Malík

Rozloučit se přišel i DJ UWA a Lucaso.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání