Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chystá se Ďuričkova "sebevražda"?

Autor: red - 
16. října 2008
17:19

Pražský podnikatel Bohumír Ďuričko (55), který před týdnem zastřelil v restauraci Monarch Václava Kočku mladšího (40), si je prý jistý krvavou mstou rodiny Kočkových ve vězení.

V klanu Kočků a mezi přáteli zavražděného se proslýchá, že Ďuričko je už teď mrtvý muž a živý z vězení rozhodně nevyjde. K osnování pomsty je burcuje i chování vraha, který neprojevil sebemenší lítost nad svým činem.

Ďuričko už údajně rezignoval na život a jen čeká kdy a kde, si ho najdou. Nezajímá se ani o osud své těhotné přítelkyně. Údajně podle člena klanu Kočků byla poslední slova Václava Kočky ml. předtím než ho Ďuričko zastřelil, že to dítě není jeho, ale Kočkovo. Online přenos z rekonstrukce vraždy naleznete zde.

Způsobů, jak zabít Ďurička je hned několik. Věznice jsou plné "světských", kteří drží při sobě a rádi se vykonání pomsty ujmou. Kočkovi mají také dost peněz, aby podplatili některého ze strážných a propašovaly do vězení, cokoli budou chtít.

Jak mafie likviduje nepohodlné osoby ve vězení

1. Sebevražda

Tento způsob likvidace Ďurička je nejpravděpodobnější. O něm se také nejčastěji šušká. Způsobů fingované sebevraždy je celá řada. Mohou mu například zlobit vaz a pak ho pověsit, aby to vypadalo, že neunesl výčitky svědomí a oběsil se. Nebo mu mohou pomoci s podřezáním žil nějakým zaostřeným předmětem.

2. Nehoda

Pokud nevyjde sebevražda pak se vždycky naskýtá možnost nehody. Věznice je velká a vězni se po ní někdy musí pohybovat. Pak ho už jen stačí šikovně postrčit na schodech nebo může například uklouznout ve sprše a smrtelně se přitom zranit.

3. Otrava

Méně pravděpodobným způsobem a pomalejším je otrava, obzvlášť při použití některého z déle působících jedů. Možností je přitom nepočítaně, stejně jako způsobů jeho aplikace. Otrávené může být vše od pití, jídla, až po zubní pastu. Některé jedy se přenášejí i dotykem.

4. Zabití ve rvačce

Mnohem brutálnějším a rychlejším způsobem, je vyvolat rvačku a během ní ho zabít. Pokud je to rvačka hromadná, tak se viník nikdy nemusí najít. Prostě ho jen někdo v té skrumáži bodne do ledvin a má to spočítané.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání