Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Přítelkyně Ďurička byla sexy modelkou!

Bohumír Ďuričko s Lucií Staňkovou
 (Autor: MediaFax)
Autor: agš, poe, hof - 
16. října 2008
08:00

Viděla, jak její přítel zastřelil Václava Kočku ml. (†40). Co je zač těhotná přítelkyně Bohumíra Ďuričky, která po hrůzném činu skončila v péči lékařů?

"Ani nevíme, jak se jmenovala, snad Lucie..." nechtěli se po tragédii k přítelkyni zřejmého vraha znát lidé, s nimiž si povídala po křtu Paroubkovy knihy. Server Týden.cz včera jméno dotyčné zveřejnil a Blesk začal pátrat.

V současnosti těhotná sedmadvacetiletá Lucie Staňková pracovala jako modelka. Modelingem se vlastně živila už od svých patnácti let. A protože podle zasvěcených byla jazykově nadaná, dostala šanci i jako filmová hosteska.

Jaká Lucie byla? Na internetových stránkách, kde Blesk objevil její fotografie, o sobě modrooká blondýnka prozradila nejen to, že je vysoká 178 centimetrů, ale také, že ráda pózuje v prádle, plavkách, či dokonce nahoře bez. Velikost její podprsenky přitom byla 75b.

"Miluji cestování a poznávání lidí. Mezi moje koníčky patří tancování, plavání aerobik, lyžování," svěřuje se Lucie na internetu. A její obdivovatelé komplimenty nešetří. "Ahoj, jsi moc krásná...", či "Stále postrádám místo, kde by bylo možné se sejít", píší jí od roku 2003.

Lucii už ale nějaký pátek nechává zřejmě jejich zájem chladnou. Je totiž v sedmém měsíci těhotenství. Místo aby byla šťastná, se jí ale minulý týden ve čtvrtek zhroutil svět. To když její přítel zastřelil Václava Kočku ml. "Byla z toho v šoku. Svět se jí zhroutil,"prozradil Ďuričkův advokát Jan Červenka.

Podle informací Blesku skončila v péči lékařů. Kde se nachází nyní, není zřejmé. Na zvonek či klepání na dveře jejího pražského bytu nikdo neodpovídá. Už dnes to ale možná ozřejmí rekonstrukce vraždy, na které by i ona jako svědek měla být.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání