Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt malé královny krásy trápí kriminalisty už 26 let! Zabil JonBenét Ramseyovou (†6) někdo z vlastní rodiny?

Autor: pma, inf - 
26. prosince 2022
05:00

Mohla ji čekat kariéra úspěšné modelky či herečky. Toho už se ale teprve šestiletá JonBenét Ramseyová nedožila. V roce 1996 byla uškrcena. Případ, který v roce 1996 otřásl celými spojenými státy, není ani po šestadvaceti letech vyřešen, protože kriminalisté stále neví, kdo malou krásku sprovodil ze světa. Byl to snad někdo z jejích nejbližších?

Na začátku srpna roku 1990 měla rodina Ramseyových z městečka Boulder v americkém státě Colorado co slavit. K synovi Burkemu se rodičům narodil ještě andílek JonBenét. Čím byla malá dívenka starší, tím rostla do větší krásy.

Video  Malá Miss smrt. Dětská královna krásy JonBenét Ramsey byla zavražděna v šesti letech.  - Videohub
Odemknout video

Matka Patricia (†50) se rozhodla, že dívenčin nebývalý půvab může zužitkovat i na tehdy oblíbených soutěžích krásy pro nejmenší děti. Sama je v dětství absolvovala, a tak chtěla dát světu na odiv i krásu své dcerky.

Namísto dcery podivný dopis

Modrooká a extrovertní blondýnka si zakrátko získala srdce statisíců Američanů a domů nosila jednu cenu za druhou. JonBenét uspěla například v Little Miss Colorado či America's Royal Miss. Součástí výher byly i nemalé finanční obnosy, které dětské královny krásy za vítězství dostávaly.

Úspěšné měsíce však přerušila tragédie, k níž došlo 26. prosince 1996. Matka Patricia a otec John dceru jako každý večer uložili do postele. Když se ale kolem půl páté ráno matka probudila, holčička v posteli nebyla. Na schodech v domě našla

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání