Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední polibek Bonnie a Clydea? Utajené fotky zachycují jejich poslední hodiny a smrt

Autor: ljš - 
7. prosince 2017
06:11

Měli na svědomí 13 lidí, přesto je svět obdivoval. Legendární dvojice Bonnie a Clyde pustošila Ameriku pouhé dva roky, ale přesto vešla do dějin. Nyní se objevily nové fotografie, které ukazují jejich brutální smrt i to, co se dělo před ní.

Bonnie Parker a Clyde Barrow se potkali v roce 1930 v Texasu a předpokládá se, že spáchali 13 vražd a několik loupeží. Na zločineckou dráhu se dali jen dva roky po svém seznámení. Přestože jsou dnes známi hlavně pro svůj milenecký vztah, ve skutečnosti se jednalo o nemilosrdné zabijáky, kteří se svým gangem přepadávali banky a malé firmy a zabili každého, kdo jim přišel do cesty.

Milencům se dařilo před spravedlností unikat přes dva roky. V roce 1934 je ale štěstí opustilo. Policisté je vypátrali ve státě Louisiana, obklíčili je a na jejich auto vypálili celkem 107 ran za pouhé dvě minuty. Ani jeden z nich neměl šanci přežít.

O 83 let později spatřily světlo světa dosud neznámé snímky, které zachycují jejich poslední hodiny a smrt. Je na nich vidět kulkami rozmetané auto, ve kterém zemřeli, ale i rozstřílená těla obou zločinců. Ta byla po smrti vezena městem a strážci zákona měli co dělat, aby je uchránili před fanoušky, kteří jim chtěli stříhat vlasy, oblečení, ale i prsty a uši. Pitva prokázala, že Bonnie i Clyde byli zasaženi každý až padesáti střelami.

Ve sbírce se nachází ale také fotografie pořízená zřejmě jen pár hodin před smrtí obou zločinců. Jde o jejich romantické objetí a pravděpodobně také jeden z posledních polibků, které si legendární dvojice dala.

obluda.pb ( 7. prosince 2017 21:47 )

Ve filmu vždy ukazovali totálně rozstřílené auto, v reálu to vypadá na hezký soustřel...

taha ( 7. prosince 2017 21:01 )

no to je názor!!!! IQ šumicí tráva nebo žeby hopací kůň??Hmmmm??

zvonik54 ( 7. prosince 2017 19:56 )

Jak můžeš takhle psát a dělat ze sebe hovado pane ,,kajineknahrade"??? Vždyť dodnes panu Kajínkovi nikdo vraždy nedokázal (oproti Bonnie a Clyeda) a seděl 23 let jen za krádeže, poněvadž kradl notoricky? Cožpak by takto neměli spíš sedět mnozí čeští politici? Kajineknahrade, jseš tak hloupý nebo navedený poněvadž jseš zaplacený od vražedné Policie? Nestydíš se?

blamal ( 7. prosince 2017 10:07 )

No ta Amerika je fakt hrozna. Jesteze u nas je to jinak. U nas se jen lhar,estebak,neplatic dani a podvodnik s eurodotacemi stal premierem. Zlate Cesko!

kajineknahrad ( 7. prosince 2017 08:57 )

Soudruh Zeman dal milost dvojnásobnému vrahovi Kajínkovi. Tito spáchali 13 vražd, tak by od něj dostali 28.10. alespoň medaile.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání