Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Reality show Křečkovi: Seznamování hlodavců je risk, někdy může skončit smrtí

Křečkovi
Křečkovi  (Autor: David Vaníček)
Autor: red - 
4. ledna 2016
08:00

Od úterý 5. ledna budeme na Blesk.cz živě sledovat život čtyř samiček křečíka džungarského, a to v novém projektu Křečkovi. Kamery budou zapnuté 24 hodin denně a vám tak neunikne v žádnou denní i noční dobu nic důležitého.

Sledování zvířat je populární po celém světě, zvlášť když si divák může sám rozhodnout, v jaký čas si svůj program naladí.

Křečkovi! 24 hodin živě sledujte ZDE >>

Křečkovi budou nefalšovanou reality show ze světa hlodavců, do velkého terárka se proto před Silvestrem nastěhovaly čtyři samičky křečíků džungarských. „Vybrala nám je takto chovatelka Eva Dudíková ze stanice Mandarins podle toho, aby spolu byly v příbuzenském vztahu. Několik týdnů, než si pro ně Blesk přije, už spolu žily, aby si na sebe zvykly,“ říká producent projektu David Vaníček.

Samičky stěhování z Brna do Prahy nenesly moc dobře, hned po nastěhování do nového bydliště si prohlédly terén, vyzkoušely prolézačky a kolotoč a pak prospaly téměř celý víkend.

Proč jen samičky

Asi namítnete, že jsme zapomněli na samečky, ale volba čtyř holek nebyla náhodná, podle chovatelky jsou totiž méně konfliktní. Poslechněte si důvod:

Video  Jak probíhá seznamování křečků  - David Vaníček, Hudba: Kevin MacLeod
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi