Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

„Nechci umřít, mami!“ Dívka (†20) plná života prohrála boj s těžkým průběhem covidu

Autor: tsv - 
24. září 2021
12:45

Řekla dojemná poslední slova vlastní mámě, pak přišel konec všech nadějí. Lékaři museli mladou Američanku (†20) kvůli těžkému průběhu covidu uvést do umělého spánku. Pod náporem nemoci jí selhalo srdce, z kómatu se už neprobudila. O smutném příběhu napsal web Daily Mail.

Učitelka v jeslích Cleo Shepherdová se nakazila koronavirem před dvěma týdny. Nemoc rychle postupovala a během několika dní museli dívku odvézt do nemocnice. Nejprve byla hospitalizovaná v Oregonu, brzy nato ji ale převezli do nemocnice v Idahu.

Během léčby covidu žena onemocněla zápalem plic, který minulý týden vedl k selhání ledvin. „Museli ji intubovat a těsně před tím, než ji intubovali, mi jako poslední věc řekla: ‚Mami, já nechci umřít‘,“ vzpomínala zdrcená matka Summer Carrová. „Slíbila jsem jí, že to bude dobré. A to byla poslední konverzace, kterou jsem s ní vedla,“ hlesla.

V umělém spánku strávila Cleo několik dní, než jí v pondělí selhalo srdce. Z indukovaného kómatu se tak už neprobudila. „Bylo jí dvacet let a byla plná života,“ řekla Carrová obklopená svými ostatními dětmi, aby dodala: „Tohle by se nemělo stávat.“

Video o případu na Youtube přidala americká televize KTVB.

Rodina založila sbírku na serveru GoFundMe, kde se snaží vybrat peníze na pohřeb. Za tři dny se podařilo nastřádat 11 tisíc dolarů (240 tisíc korun). „Bylo to naprosto nečekané a nikdy dřív jsme nemuseli žádat o pomoc, ale teď ji potřebujeme víc než kdy dřív,“ napsala rodina ke sbírce. Svou dceru popsala Carrová jako „tu nejhodnější duši“, která celým svým srdcem milovala děti.

Krize v Idahu

Idaho si ve spojitosti s pandemickou situací vysloužilo titul osmého nejhoršího státu USA. Za poslední dva týdny vyrostly denní přírůstky nově nakažených o 53 procent. Oblast také hlásí nejnižší proočkovanost ve srovnání s ostatními státy federace, plně naočkovaných je 51 procent dospělých.

Nejnovější rekordní počet hospitalizací zde zaznamenali 18. září, kdy v nemocnicích s covidem leželo 686 lidí – 180 z nich bylo na jednotkách intenzivní péče a 112 záviselo na ventilátorech a umělém kyslíku.

V průběhu tohoto týdne se nakazil jeden člověk na každých 213 obyvatel. Podle manažerky místního imunizačního programu Sarah Leedsové musely nemocnice zlikvidovat stovky nepoužitých vakcín s prošlým datem spotřeby. Zájem o očkování v zemi sice postupně roste, ale velmi pomalu.

Video  Hádky v debatě Blesku: Proč byly české školy zavřené během pandemie tak dlouho a kdo udělal chybu?  - Blesk TV a Mall TV
Video se připravuje ...

janapu ( 25. září 2021 15:32 )

Absolutně nezlehčuji nic, co se tohohle svinstva týká. Ale tato každodenní masírka je už za hranou a fakt hnus. Prostě účelovka. Kdyby to bylo na férovku, tak na druhé misce vah bude dojemný příběh = vakcinace = vedlejší účinky... atd. A teď máte lidičky na výběr.
Ale vzhledem tomu, co se děje kousek "za hranicemi", co můžeme čekat? Žádnou zářnou budoucnost.

pindokukin ( 25. září 2021 13:24 )

PŘEVZATO Z NOVINEK- SEZNAM. OTŘESNÁ FAKTA.


No vida ..už to pomalu leze na povrch ... Dovedete si představit kdyby to pustili mezi lidi třeba vědci v Rusku ..to by byla mela a sankcí ...když to udělala Čína s kterou šmelí celý svět , je ticho po pěšině ...pokrytecká sebranka .

Přitom nechyběli USA, která Číně zadala zakázku a financovala jí.!!

Kdy dostane paní Soňa Peková státní vyznamenání, jako nejlepší mikrobioložka široko daleko? Už je na čase, aby se jí všichni její pomlouvači začali omlouvat. A je jasné, že antirouškaři mají velký a ještě větší argument. A co s politiky, kteří neustále horují pro USA?? Pro jejich "demokracii"? Pro jejich vojenský průmysl?

kralovna-vsech-mori ( 25. září 2021 11:49 )

Dívka z rodu kytovců.

pindokukin ( 25. září 2021 10:05 )

Švýcarský toxikolog ukázal na mikroskopu, jak se liší krev očkované osoby od neočkované a vysvětlil, co se děje po očkování s krví uvnitř lidského těla!


Vakcíny proti Covid-19 způsobují po druhé dávce tak obrovskou srážlivost krve, že lékaři mají problém lidem odebrat jehlou krev, protože po napíchnutí prstu žádná krev nevytéká! Krev je tak zahuštěná krevními destičkami, že na mikroskopu tvoří slepence podobné vláčkům, které ovšem nejsou schopny transportovat kyslík!
Očkované osoby by tak měly brát navíc léky proti srážení krve, což ale lékaři obvykle vůbec neví, protože nejsou farmaceutickými společnostmi proškoleni. Pokud se takto zahuštěná krev nachází v těle těhotné ženy, dojde k tragédii. Krev matky ucpe krevní vyživování placenty a plodu, takže dojde k potratu. V České republice je ministerstvem zdravotnictví vydán přísný zákaz na uveřejňování počtu potracených plodů v důsledku vakcínace, farmaceutické firmy důsledně požadují, aby tyto informace ministerstva zdravotnictví jednotlivých zemí nikdy nezveřejňovala!!!!


NEJVĚTŠÍ TRAGEDIE NASTANE U DĚTÍ !!!!

Děti potřebuji kvůli rozvoji mozku až 3x vyšší objemy kyslíku

Navenek se to nijak neprojeví, dítě nemá žádné příznaky, ale do jeho mozku se dostane jen malé množství kyslíku. Dětský mozek ve vývinu tak nedostane to, co potřebuje nejvíc a přejde do nouzového režimu, tedy ke zpomalení cerebrálního rozvoje mozku. Děti jinými slovy zhloupnou, zdegenerují, ale ne tak, aby se to dalo poznat. Pouze jim trvale klesne IQ o zhruba 25 až 35 bodů, což stačí k tomu, že za 20 let vyroste hloupější generace, lépe manipulovatelná a ovladatelná.

kdoasi ( 25. září 2021 09:31 )

Presne. Fastfoody a lenost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa