Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odpůrce (†49) covidových opatření zkolaboval při kontrole. Zemřel v berlínské nemocnici

Autor: ČTK - 
2. srpna 2021
12:42

Během nedělních demonstrací proti karanténním opatřením zemřel v Berlíně jeden z protestujících. Berlínská policie dnes oznámila, že muž zkolaboval při policejní kontrole, v nemocnici následně zemřel. Nedělní protesty, které se konaly navzdory zákazu, na několika místech v německé metropoli přerostly v násilnosti, policie zadržela asi 600 lidí.

Muž, kterému bylo 49 let a který patřil k odpůrcům opatření proti nemoci covid-19, si při kontrole policii stěžoval na brnění v hrudi a paži, krátce poté zkolaboval. Později po převozu do nemocnice zemřel. Policie uvedla, že příčinu úmrtí určí pitva.

Nedělní demonstrace v Berlíně, které úřady nepovolily, ukončili policisté až v noci na dnešek.

Další protesty s ohlášenou účastí až 10 000 lidí svolali odpůrci karanténních nařízení na dnešek, úřady ale akce rovněž zakázaly. Protestující si také odpoledne u Braniborské brány chtějí připomenout památku demonstranta, který v neděli zemřel.

Video  Průběh demonstrace proti vládním opatřením namířeným proti koronaviru na Václavském náměstí. (7. březen 2021)  - Václav Burian
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jajas ( 2. srpna 2021 19:49 )

Ty jsi mi taky demokrat.....

Ksel ( 2. srpna 2021 19:28 )

Položil život při odporu proti koronavirovým ordnerům. Zemřelý odpůrce covidových opatření si zaslouží metál za statečnost. Němci pochopili, že nelze nečinně přihlížet budování covidové diktatury. Tristní zkušenost s Hitlerem je zavazující pro každého demokraticky smýšlejícího občana.

padrino ( 2. srpna 2021 19:21 )

Příčinou úmrtí je infarkt.Nějak to těm odpůrcům nevychází.

http­s://ww­w.sez­namzpr­avy.cz­/cla­nek/hl­avni-odpurce-ockovani-naletel-prijal-falesny-uplatek-od-vyrobce-vakcin-171083

montevideo ( 2. srpna 2021 19:19 )

Ty to máš v té kebuli přebureshováno

jajas ( 2. srpna 2021 18:59 )

tomik007: Takže podle tebe mají v Německu taky Bureshe? No kdo by to byl řekl.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa