Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Maminka (†64) s dcerou (†43) zemřely poté, co 11 členů jejich rodiny chytilo na Štědrý den covid

Autor: shp - 
3. března 2021
13:07

Máma Kashmir (†64) a Paramjeet (†43) Bainsovy z anglického Wolverhamptonu tragicky zemřely poté, co se na rodinné sešlosti na Štědrý den nakazily koronavirem. Pozitivní test na covid mělo celkem 11 členů jejich rodiny.

Video  Povinné testování zaměstnanců ve firmách: Havlíček a Hamáček prozradili detaily  - ČTK
Video se připravuje ...

Web BBC uvedl, že Paramjeet zemřela 5. ledna pouze den po své hospitalizaci s koronavirem. Bohužel smrt zastihla i její matku o čtyři týdny později. „Je to otřesné pro naši rodinu,“ řekl portálu syn Kasmir Indy. Prozradil, že rodina vedla dlouhé debaty o tom, zda se na Vánoce během pandemie sejít.

Všichni se nakazili covidem

Nakonec se rozhodli, že se setkají kvůli Paramjeet, která měla problémy s učením, protože se během lockdownu u ní projevily deprese a další psychické problémy. Podle Indyho se příbuzní sešli jen na pár hodin a všichni dodržovali hygienická opatření. Přes to všechno se 11 členů rodiny nakazilo covidem.

S nikým jiným jsme se předtím nesetkali, nikdo neměl žádné symptomy, stále nevíme, kdo přinesl virus do rodiny, do našeho domu, ale stalo se to. Je to něco, s čímž budeme muset žít do konce svých životů,“ dodal Indy. Jeho sestra i maminka byly léčeny na jednotce intenzivní péče v Nemocnici nového kříže ve Wolverhamptonu.

Sestra nechápala, co se děje

Indy promluvil i o tom, jak jeho sestra s covidem bojovala. „Kvůli svému postižení opravdu nerozuměla, co se s ní děje. Hádám, že si myslela, že rouška je jenom nepříjemnost, která jí brání v dýchání, a ne, že má pomoct. Neustále si ji stahovala,“ uzavřel smutně Indy, kterému budou už navždy Vánoce připomínat obrovskou ztrátu.

ksicht ( 4. března 2021 00:08 )

Měli prostě štědrý den, tak si nachytali

yaaro ( 3. března 2021 21:42 )

U mého auto výfuk dostal kovid začal kašlat a nakonec upadl. Opravdu si myslíte že těmito žvásty v nás vyvoláte strach naopak jen obrovskou nedůvěru a nenávist k jakémukoliv politikovi.

jaja1973 ( 3. března 2021 20:12 )

Koho to zajima

Terones ( 3. března 2021 17:29 )

Sl8mácký čavales...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa