Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

„Jsem sadomaso milenka, vzdálenost udržím.“ Prostitutky kvůli covidu bouřily před parlamentem

Autor: ČTK - 
3. března 2021
07:07

Nizozemské sexuální pracovnice uspořádaly protest za právo vrátit se s uvolněním restrikcí do práce, stejně jako se mohou vrátit například kadeřnice nebo maséři. Před sídlem nizozemského parlamentu se jich dnes sešlo několik desítek, měly transparenty a červené deštníky, napsala agentura Reuters.

Povolání sexuální pracovnice je v Nizozemsku legální. Při oznámení uvolnění omezení však ministr zdravotnictví právě prostitutky výslovně vyloučil. Při výkonu povolání jsou podle něj v příliš těsném kontaktu s klienty a představují proto riziko přenosu koronaviru. Protestující v Haagu s jeho názorem nesouhlasí.

„Jsem sadomaso milenka. Není problém dodržet vzdálenost 1,5 metru. Můžu je zamknout do klece a zůstat dostatečně daleko, můžu dodržovat covidová opatření, můžeme si hrát na doktora, můžu je dát na vodítko. Všechno je možné, mám velmi dlouhý bičík. Nehrozí žádné riziko,“ uvedla sexuální pracovnice z Rotterdamu, která se představila jako Princezna Patricia.

V posledních týdnech přírůstky nově nakažených v Nizozemsku opět mírně stoupají, země čísla zveřejňuje v týdenních součtech. Za sedm dní do 1. března přibylo v Nizozemsku 31.984 nových případů, o sedm procent více než v předchozím týdnu. Od začátku pandemie se v sedmnáctimilionovém Nizozemsku potvrdilo téměř 1,1 milionu nákaz koronavirem a na 15.650 pacientů v souvislosti s nákazou zemřelo.

pokoska ( 8. března 2021 12:12 )

http­s://ww­w.bez­pasa­ka.cz­/blog/­uvod-do-bdsm-sveta

pokoska ( 8. března 2021 12:12 )

Zajímalo by mě, zda jste měl někdy možnost se s někým z této komunity seznámit, třeba by Vás to zbavilo předsudků www.bez­pasa­ka.cz­/blog/­uvod-do-bdsm-sveta!

rapid15 ( 3. března 2021 11:01 )

Myslím, že by to šlo. Když po každém úchylovi pak tu klec, vodítko a podlahu pořádně vydezinfikují proč ne ?
Dezinfekci by mohli odebírat od slečny Prymulové. Taťka by to už nějak zařídil ne? Na výrobu desinfekce dostala v srpnu 650 000 dotace, aby její firma byla konkurece schopná .Předpokládám, že už ji vyrábí .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa