Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pikantní doporučení vlády pro nezadané: Najděte si parťáka na sex!

Autor: jžk - 
17. května 2020
19:31

Držte při sobě a najděte si kamaráda s výhodami! Takhle zní oficiální rada, kterou holandská vláda poskytla nadrženým nezadaným jedincům, aby je udržela v bezpečí domova, a zabránila tak šíření nemoci Covid-19.

Národní institut pro veřejné zdraví a životní prostředí nizozemské vlády uvedl, že singl lidi by se měli během karantény stýkat jen s jedním sexuálním partnerem. Těm, kteří tak již učinili, se doporučuje při podezření z koronaviru vyhýbat intimitě.

Sex přes kameru, sledování erotických videí či společná masturbace, tak znějí nabízená řešení, se kterými institut přišel.

Od 23. března jsou zavedena v Nizozemsku opatření, která umožňovala shromažďování menšího počtu osob, když byl dodržován odstup. 14. května vláda zveřejnila nová opatření týkající se sexu v době karantény. „Je zcela pochopitelné, že i nezadaní lidé chtějí mít během pandemie fyzický kontakt,“ informoval institut BBC a varoval, že i nadále je důležité opatření dodržovat.

„Diskutujte o tom, jak nejlépe společně minimalizovat šíření koronaviru,“ stojí v pokynech. „Setkávejte se například jen s jednou osobou kvůli fyzickému kontaktu za předpokladu, že nemáte covid-19. Čím více lidí budete potkávat, tím vyšší je riziko nákazy,“ apeluje na občany Holandska národní institut.

Nizozemsko zahájilo první z pěti etap uvolňování opatření v pondělí, kdy znovuotevřely knihovny, kadeřnictví, nehtová studia, kosmetické a masážní salony. Dle slov nizozemského premiéra Marka Rutte došlo k pokroku při snižování počtu nakažených a mrtvých. V současné době je v Holandsku 43880 pozitivně testovaných a více než 5500 úmrtí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa