Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Po Schillerové vsadil na „domácí péči“ i Hamáček. Vicepremiér sáhl po strojku

Autor: trm, vei - 
25. dubna 2020
18:15

Na otevření kadeřnictví a dalších salonů si podle nového „jízdního řádu“ uvolňování opatření proti šíření koronaviru musíme počkat nejméně do 11. května. Po ministryni financí Aleně Schillerové (za ANO), která odrážela podezření, že jí i během karantény pečuje o vlasy odborník, slovy, že se češe a barví sama, sáhnul po „domácí péči“ i vicepremiér a šéf Ústředního krizového štábu Jan Hamáček (ČSSD). V jeho případě došlo na strojek.

„Tak jo, už došlo i na mě. Nejsem sice z generace, která je zvyklá si poradit se vším, ale zkusil jsem to. Vložil jsem svou důvěru do strojku,“ napsal Hamáček na svůj facebook a připojil tři fotografie, jak si vlasy stříhá. Jak "operace" dopadla, to už ale nezveřejnil.

Hamáček šel ve šlépějích svého stranického kolegy, ministra kultury Lubomíra Zaorálka. Ten se tento týden při debatě o uvolňování opatření ve Sněmovně pochlubil, že si účes vytvořil sám. „I když to někomu může připadat jako oškubaný tenisák, tak jsem rád, že jsem to zvládl sám před zrcadlem,“ řekl Zaorálek.

Nejvíc pozornosti na sebe strhla šéfka státní kasy Alena Schillerová a její vlasové kreace. Ministryně i během karantény chodí vždy pečlivě učesaná, změnila barvu vlasů a podle některých i jejich délku. Minulou neděli se navíc fotila v ulici, kde sídlí známý „filmový“ kadeřnický salon Oskar. Že by navzdory restrikcím navštěvovala kadeřníka, striktně odmítla. „Přijďte se podívat... Nebo raději ne. Každé ráno běhám po bytě s natáčkami, které jsem si koupila, než vypukla pandemie,“ dušovala se Schillerová.

Schillerová pak reagovala pro Blesk Zprávy s tím, že patří ke generaci žen, které si umějí vypomoct sami. „Děkuji za komplimenty směrem k mému účesu. Vážím si jich o to více, protože si vlasy upravuji jako všichni ostatní už několik týdnů docela sama. Patřím ke generaci, která je na svépomoc v osobní vizáži zvyklá. Co se týče fotky na ulici vedle salonu Oskar, je to jen shoda okolností. Salon je samozřejmě na základě vládního nařízení uzavřen,“ napsala Schillerová Blesk Zprávám.

Kadeřnictví měla podle původního plánu rozvolňování opatření proti šíření koronaviru otevřít až 25. května. Vláda ale uvolňování urychlila. Kadeřnictví tak mohou otevřít o dva týdny dříve.

MAMKA2316 ( 26. dubna 2020 10:41 )

PRACUJÍCÍ DŘOU V ZAHRANIČNÍCH FABRIKÁCH U NÁS ZA TŘETINOVÉ PLATY A PRACOVNÍ NORMY MAJÍ NĚKDY I NĚKOLIKRÁT VYŠŠÍ JAK V JEJICH ZEMÍCH A HAMÁČEK A ANO S KOMUNISTY UDĚLALI NA DĚLNÍKY CO TADY PLATÍ DANĚ PODRAZ ZASE BUDOU MAKAT VÍCE ABY ODŠKODNILI FIRMY CO TU NEPLATÍ DANĚ FUJ TO JE ALE HNŮJ !!! Čeští poslanci neodhlasovali návrh proti státní pomoci firmám se sídlem v daňových rájích
Opozice se snažila prosadit návrh, podle kterého by ze státní pomoci nemohly profitovat firmy, které daní v mimoevropských daňových rájích. Proti návrhu byli poslanci ANO. Část poslanců ČSSD a všichni přihlášení komunisté se zdrželi.
BJA 25.04.20

mikes15 ( 25. dubna 2020 22:35 )

Tak je evidentní, že Hamáčka fotil profesionální fotograf. Ledaže by měl v zrcadle díru pro foťák. A politik Babiš si voliče aspoň zaplatil, tak se do nás neserte díky.

mikes15 ( 25. dubna 2020 21:39 )

stbakbures: Ještě si zapoměl na to nejhorší , posílá celí svůj plat charitě!

mikes15 ( 25. dubna 2020 20:35 )

Hamáček šáhl po strojku a pak s ním salutoval národu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa