Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Operní pěvec Plácido Domingo má koronavirus: Skončil v nemocnici!

Autor: ČTK - 
30. března 2020
06:45

Španělský operní pěvec Plácido Domingo byl kvůli komplikacím spojeným s nemocí COVID-19 hospitalizován v mexickém Acapulcu. Podle prohlášení jeho týmu není v kritickém stavu. V noci o tom informovala americká média.

O svém pozitivním testu na koronavirus SARS-CoV-2 79letý Domingo zpravil veřejnost minulou neděli. Tehdy uvedl, že se potýkal s kašlem a vysokou horečku, závažnější potíže ale prý neměl a léčil se doma.

Zpráva o jeho hospitalizaci v Mexiku se objevila už v sobotu na webu operanews.com, načež si vývoje všimla i další média. Domingův mluvčí sdělil, že zdravotní stav světoznámého tenora je stabilizovaný, pěvec ovšem zůstane v nemocnici „tak dlouho, jak to budou lékaři považovat za nutné". „Daří se mu dobře a má pozitivní odezvu na léčbu," citovala mluvčího televize CNN.

Domingo není zdaleka jedinou celebritou, která se nakazila novým typem koronaviru. Pozitivní test přiznali herci Tom Hanks či Idris Elba, měl jej také basketbalista Kevin Durant, monacký kníže Albert II. nebo britský premiér Boris Johnson.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa