Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Komentář: Exhibicionista Novotný protlačil svůj pomník. Dostane od něj „klystýr“ i ODS?

Autor: Petr Holec - 
12. prosince 2019
05:40

Starosta Řeporyjí za ODS a bulvární novinář Pavel Novotný protlačil svůj „slavný“ pomník vlasovcům místním zastupitelstvem, i přes odpor některých místních lidí nakonec proti nezvedl ruku jediný zastupitel. Byla to bizarní lekce z bulvárního pojetí politiky se vším všudy: ještě před hlasováním Novotný vyrazil s dopisem Putinovi na ruskou ambasádu v úklidové multikáře a v ruské státní televizi předvedl „klystýr“, na jaký hned tak nezapomenou.

Pro Rusy jsou totiž vlasovci, kteří od nacistů v roce 1945 osvobozovali nejen Řeporyje, zrádci, co proti Stalinovi a jeho gulagům bojovali i na straně nacistů. A Novotný, narcistní bavič se slabostí pro extrémy, samozřejmě dobře ví, že rozdělují i Čechy, takže s nimi v zádech má o reklamu vždy postaráno. Řekněte, že chcete postavit pomník vlasovcům, a kromě Miloše Zemana, Jiřího Ovčáčka a médií je „vaše“ hned i ruská státní televize, která propagandou připomíná TV Barrandov. Ostatně v té Novotný dělal dramaturga osobních tirád jejího šéfa Jaromíra Soukupa, takže o tom ví své. V ruské televizi byl jako doma.

Video  Novotný hájil vlasovce: Pro Stalina zrádci, pro Hitlera podlidi. Řeporyjím pomohli, pomník si padlí vojáci zaslouží  - Aleš Brunclík, Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Pomník vlasovcům je ovšem jen epizoda celého bizarního seriálu jménem Novotný, který svou jízdu politikou postavil na konfliktu. Brzy by ho totiž mohl čekat i konflikt s vlastní partají. A nejde jen o to, že Novotného obdenní urážky a minimalistické slipy úplně nepasují ke stále konzervativnější ODS, která kdysi ve vládě nadávala na „dalajlámismus“ v české zahraniční politice a kvůli ekonomickým zájmům vyznávala pragmatický a „neklystýrový“ přístup k Rusku, Číně i dalším zemím, kde rádi vězní oponenty režimu.

„Samozřejmě patřím do Poslanecké sněmovny, to tady ví nějak tak všichni, ale nebudu v ní, protože nemám čas na ty partajní hrátky,“ řekl skromně Novotný, jenž neméně skromně pomýšlí i na to, že by jednou z Řeporyjí přešel na Pražský hrad, kde podle něj nyní vládne „monstrum“. Starosta ODS prostě nezná žádné přízemní cíle. Být proto nejen šéfem partaje Petrem Fialou, tak pro jistotu radši zbystřím: žádné přízemní cíle neznala ani nedávná volební kometa ODS Václav Klaus mladší, i on svůj úspěch založil na konfliktu a často i „bizáru“, byť bez „klystýru“ a spodního prádla á la Novotný.

Jeho let ODS letos skončil vyloučením z partaje a založením Trikolóry, která nyní o voliče olupuje i ODS. Fiala sice už zbystřil, když nedávno za Novotným vyrazil do Řeporyjí, kde si spolu v hospodě pokecali u piva, jenže tím problém Novotný určitě nespláchne. Stagnující ODS čeká v lednu volební sněm a spíš než nudné projevy jejích hlavounů vám o stavu strany řekne vše fakt, že jediným jejím politikem, který dnes dokáže zaujmout lidi, je exhibicionista z Řeporyj, co vlastní partaj považuje za překážku své cesty vzhůru.  

A nejde jen o Fialu, ale i zbytek vedení ODS. Nikdo z nich nepatří mezi nejpopulárnější politiky, oblíbenější než Fiala a spol. je u lidí dokonce i nesmrtelný kápo komunistů Vojtěch Filip. Ještě horší zpráva ale je, že Fiala, který ODS vede už šest let, stále nemá žádného vážného protikandidáta. Jestli chce být ale strana skutečným lídrem opozice proti ANO, na nějž se po posledních sněmovních volbách pasovala, protože utržila menší výprask než zbylé strany, měla by se rychle probudit. Jen by výsledkem neměl být další „klystýr“ Novotného, tím totiž Andreje Babiše určitě neporazí.   

Video  Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) a jeho vzkaz Rusku k pomníku vlasovcům. 
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dobryclovek ( 30. prosince 2019 12:46 )

pytel hov.n Novotný a pisálek hov.n anonym jsou příbuzní!! Už chápete proč ten retard pitomec jelito Novotný dostáva tolik prostoru k psaní článku dementa.

gejzovic ( 17. prosince 2019 16:45 )

kazda banda ma svoje vudce ted zalezi jestli jsou to pro zmenu veci nebo financi chamtivci u ODS spis to druhe

zadnice ( 12. prosince 2019 11:36 )

Spratek a exhibicionista Novotný je ve shodě s "politikou" ODS, nevolit!!!

naidka ( 12. prosince 2019 10:36 )

Mám ráda recesi, nadsázku, švejkování, kde je na místě. Ale do politiky určitě nepatří, ani v podání šaška na slovo vzatého.

meksiko ( 12. prosince 2019 10:21 )

Řeporyje jsou jedna z městských čvtrtí Prahy .
Myslím , že to i mnohé objasňuje

Zobrazit celou diskusi