Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Komentář JXD: Kolínské nepokoje? Přímá výzva českým dobrovolnicím!

Autor: Jiří X. Doležal/Reflex - 
9. ledna 2016
20:05

Nepokoje, které o novoroční noci zachvátily řadu západoevropských měst a kulminovaly v Kolíně nad Rýnem, ukázaly, že ubohé azylanty žene k výtržnostem cosi více než pochopitelného a lidského: sexuální nadrženost! A to je třeba změnit!

Zaznamenal jsem řadu dobrovolnických aktivit ve prospěch uprchlíků, kterým bych se smál – kdyby to nebylo politicky nekorektní a lidsky neslušné. Zaznamenal jsem například stánek dobrovolnické pomoci na pražském Hlavním nádraží, na kterém dlouhé dny dobrovolnice marně vyhlížely uprchlíka, který by si nechal pomoct. Stejně tak se holky mohly přetrhnout v nákupu karimatek pro běžence, kteří je používali jako ekologické topivo pro táborové ohně. Nyní, kdy je dobrovolnic konečně opravdu potřeba, se bohužel neděje nic.

Události silvestrovské noci ukázaly, že jsme sice schopni zajistit uprchlíkům jídlo a teplý nocleh, nejsme ani v nejmenším schopni uspokojit jejich zcela přirozené potřeby a oni kvůli tomu strádají. Ti azyluchtiví mládenci, kteří si chtěli jen tak špásovně na Silvestra poplácat po zadku pár Němek, evidentně trpí sexuální deprivací. A to je snadné napravit.


Další komentáře Jiřího X. Doležala čtěte na Reflex.cz


Vyzývám proto všechny české proimigrační dobrovolnice, aby sbalily batůžek a urychleně odspěchaly do Německa do uprchlických táborů. A tam ze všech svých sil tišily ten sexuální drive, který mladé azylanty žene k sexuálním výtržnostem. Jak jsme zjistili, myšlenku podporuje OSHP (odborový svaz hamburských pasáků), kteří budou humanitární misi koordinovat a přidělovat jednotlivým dobrovolnicím skupinky azylantů k poskytnutí sexuálního welfare. Myšlenka je tak štěpná, že o nějaké podpoře uvažuji i já. V pondělí chci psát do nadace Člověk v tísni, zda by pro dobrovolnice nevypsala veřejnou sbírku na kondomy a lubrikant. Stejně tak se hodlám obrátit na Amnesty International, zda by organizace nemohla dobrovolnice do Německa odvážet speciálními autobusy.

Je samozřejmě určité – malé – riziko, že dobrovolnice něco chytí. Sexuální mise nese svá neoddiskutovatelná rizika, a kapavka z divokých hor Kurdistánu může být úporná. Proto soudím, že by dobrovolnice po návratu měly dostat stejnou zdravotní péči a kompletní support, jakému se těší naši vojenští veteráni ze zahraničních misí. I ony budou hájit zájmy naší vlasti – a tak je úplně jedno, že tak budou činit beze zbraně, ale svým klínem.

Prostě – myšlenka sexuálního dobrovolnictví má budoucnost, a jediné, co v současnosti chybí, jsou zaregistrované dobrovolnice. Takže holky, neváhejte: přišel čas položit na oltář multikulturalismu vaše bělostná těla!

rumungro ( 11. ledna 2016 10:37 )

Ani jsem toho provokaterskýho prestituta nečetl,protože se živí nasíráním obyčejných,normálních občanů.Udělal by líp,kdyby je uspokojoval svojí hubičkou.

pjotri ( 10. ledna 2016 20:35 )

perfektne napsano.. angela do prvni rady.. jen si myslim, ze s tema sprckama neuspejou. ti doktori a inzenyri ani nevi, co to je a urcite se beze sprcek radi obejdou. pravdepodobnost, ze holciny neco chytnou, je tedy veeeeelmi vysoka. navrhuji jim nechat vytetovat na celo "byla jsem dobrovolnici v nemecku".. jen tak.. pro poradek..

pupak ( 10. ledna 2016 20:03 )

Takže se snažíte pana Dležala urazit, či ponížit.

pupak ( 10. ledna 2016 20:00 )

Hubu drž ty, jelimane.

schelly ( 10. ledna 2016 16:34 )

Hlavně ať nezapomenout na Dášu

Zobrazit celou diskusi