Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemanovi selhává paměť. Brzy zapomene, že je prezident

Pamatuje si Miloš Zeman na Konvičku nebo ne?
Pamatuje si Miloš Zeman na Konvičku nebo ne?  (Autor: Blesk.cz)
Autor: Petr Holec, autor je redaktorem týdeníku Euro - 
26. listopadu 2015
17:15

Neznalost neomlouvá, školí rád své okolí prezident Miloš Zeman. Takže je teď jen logické, že své vystoupení na Albertově, kde na Den boje za svobodu a demokracii vystoupil po boku šéfa Bloku proti islámu Martina Konvičky, s nímž si společně i zapěl státní hymnu, omlouvá tím, že Konvičku nezná.

„Na Albertově jsem ho viděl poprvé v životě,“ řekl prezident o Konvičkovi v MF Dnes. A taky prý neví, že se hrdý islamofob jmenuje Martin. Snad by si prezident měl osvěžit paměť, aby netrpěl neznalostí, protože u hlavy státu čekáme spíš znalost. O Konvičkovi Zeman mluvil mile dávno před 17. listopadem a poskytl i záštitu jeho senátnímu semináři. Sám Konvička říká, že čile komunikuje s prezidentskou kanceláří. Být jím, tak mě Zemanova neznalost urazí.

Jen pro ilustraci: krátce po jejich společném vystoupení na Albertově policie obvinila Konvičku z trestného činu podněcování nenávisti vůči skupině osob, když se na Facebooku vyznal z lásky k muslimům. „A jako vítězové voleb vás, milí muslimové, nameleme do masokostní moučky,“ napsal zde. 

Svou účast na Albertově teď prezident hájí i tím, že akci formálně pořádala aktivistka a jeho velká fanynka Jelena Vičanová. „Nejsem takový narcis, abych organizoval demonstraci na moji podporu,“ řekl Zeman. Ani nemusí: rád ji za něj zorganizuje právě Konvička. Ten oficiálně zval lidi na Albertov na „demonstraci na podporu názorů prezidenta“.

Na hradě nedávno padaly hlavy, když se ukázalo, že sem můžete vyvěsit rudé trenky, když cítíte, že tu chybí. Možná by teď měly padat další hlavy, když zde panuje taková neznalost. Protože jednou prezidenta přivezou na pódium a až tam zjistí, že třeba stojí vedle někoho, kdo chce do masokostní moučky namlít jeho.    

 

 

 

 

cukrous ( 11. prosince 2015 16:28 )

VOLÁME VŠECHNY VLASTENCE v sobotu se sejdeme pod koněm! Praha 12.12.2015 Václavské nám. 13.00 Na podporu prezidenta republiky a proti vlastizrádné vládě! https://www.youtube.com/watch?v=r00RHmBnfQc&feature=youtu.be Šiřte prosím mezi lidi! Děkuji

karel ( 11. prosince 2015 14:02 )

Holec může být rád, že je naše společnost tak tolerantní a může jako člen neoblíbené minority veřejně publikovat. Ale nemůže se divit, že ho nikdo nebere vážně

nojasne ( 26. listopadu 2015 23:08 )

Samozřejmě, že neví kudy kam. Ale on ani nikam nechce, počká si, co mu na stůl položí Babiš a v klidu to podepíše a jde si po svejch.

hejhej ( 26. listopadu 2015 22:56 )

Opět štvavá kampaň Blesku proti prezidentovi. Diskuze k migrantům nepovolená, ale k panu prezidetu ano ? Proč asi ? Mě osobně je ukradený nějaký Konvička a kdo u koho na Albertově stál. Zajímal mě prezidentův proslov, který byl věcný, což je podstatné.

puder ( 26. listopadu 2015 22:31 )

krakonos500 od Blesku pro tebe www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/357958/fekalni-fantom-z-bratislavy-byl-odhalen-vykaly-utocil-syn-slo venskeho-generala.html

Zobrazit celou diskusi