Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Je Krajčo reinkarnací Saddáma Husajna?

24. března 2009
11:50

Známý milovník bulváru Richard Krajčo na Andělech ukázal, že má změnu imič v popisu práce. Tentokrát není řeč o jo-jo efektu, který Krajčo zvládá s bravurou žongléra a nějakých 20, 30 kilo víc či míň pro něj nic neznamená. Mluvíme o zpěvákových vousech, které vyděsily všechny přítomné příznivce celosvětového míru.

Na vyhlašování cen Andělů šlo vskutku o ďábelskou kombinaci: postavou dobrácký bumbrlík,  ale vousiska jako loupežník na útěku. Kde jsi byl, Richarde, když tahali Saddáma z díry?

Saddám býval také mistr převleků. Zatímco na tribuně horlili jeho dvojníci, on se povaloval v harému v převleku za Ali Babu v zubech troubel. Říká se, že i on ovládal tajemství jo-jo efektu a z obklíčeného Bagdádu uprchl v převleku za létající koberec.

Co dělal Krajčo 13. prosince 2003, tedy v den, kdy zatkli Saddáma Husajna? Pohledem do archívu zjistíme, že 13. prosince 2003 natáčel Krajčo s Juchelkou Medúzu. Co nám to říká, jde o nějaký kód? Došlo snad právě tehdy k přenosu? Zastánci teorie reinkarnace poukazují na to, že po zatčení už to nebyl ten starý dobrý Saddám, jak ho známe z honů na Kurdy, ale zato Krajčo že nám tehdy nějak ožil.

Na jevišti při vyhlašování letošních Andělů to vypadalo jako na popravišti, kde na mrtvolách české popmusic juchal Saddám s Juchelkou. Uberte hoši, nebo poznáte, zač je toho velbloud.

jarmila45 ( 25. března 2009 12:31 )

no to snad ne.. co to tady řešíte?!!nechal si narůst vousy no a co?!a co má společnýho to, že natáčel 13. medúzu, zrovna když zajali Saddáma?!!!!no to je teda ale divní.. nechápu řešení takových kravin....

Zobrazit celou diskusi