"Richard asi zapomněl, že když teď očekává s manželkou narození miminka, tak že by měla tloustnout jeho žena a nikoliv on," smáli se v zákulisí někteří z účinkujících. "Slyšel jsem, že kvůli tomu, jak Krajčo přibral, musel nechat režisér na všechny kamery nasadit širokoúhlé objektivy, aby se Richard vůbec vešel na obrazovku," utahoval si z lídra skupina Kryštof jeden slavný skladatel!

Fotogalerie
2 fotografie


"Hlavně tam nepište moje jméno. Richard by pak o mně složil nějakou výsměšnou písničku," dodával ještě.

Krajčo za poslední měsíce přibral přes deset kilo. Navíc si pak během přenosu neodpustil pár moralistních poznámek, které se mezi jeho kolegy také staly terčem dalších vtípků. A když pak Richard po konci přenosu místo návštěvy Večírku z Top hotelu zběsile utekl, naštval tím i členy svojí kapely.

"Tak trochu jsem myslel, že když jsme vyhráli cenu, tak že to tady i oslavíme. Ale Richard ujel domů, takže nic no," postěžoval si pak jeden z členů vítězné skupiny Kryštof. "Když byla Martina Poulíčková vdaná za Pavla Poulíčka, tak taky Pavel nikde nekalil. Teď je vdaná za Richarda, tak holt nemůže kalit Richard," vysvětlil mu vedle stojící kolega.