Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Erat není Rath! Česko se směje Rathovi!

Autor: oj - 
17. května 2012
15:45

Stejně rychle, jako sklapla policejní past na Davida Ratha, se rozjela i pověstná lidová tvořivost. Pár hodin po zveřejnění zprávy se začaly objevovat vtipy na jeho účet. Dokonce je do dění kolem Ratha zapojen i hokejový nároďák!

Kdyby Češi nebrali korupční aféry svých takzvaných elit s nadhledem, asi by se zbláznili. S humorem přistupují i k zadržení poslance a středočeského hejtmana Davida Ratha.

Také tvůrci satirického večera o blonďaté bestii Kristýně Kočí, herci z divadla Rubín, se rozhodli, že svůj repertoár rozšíří i o korupční kauzu středočeského hejtmana a chystají další představení. 

Vtipy a hlášky od čtenářů Blesk.cz

Ježíš Kristus v Káni galilejské proměnil vodu ve víno. David Rath víno v sedm milionů. Kdo je lepší?

"Bude to vypadat směšně a někteří novináři to určitě proti mně zneužijí, ale ty peníze mi pod podlahou účelově nechali podlaháři. Stal jsem se obětí komplotu," vzkázal David Rath.

Kuk, co je v krabici Kuk, co je v krabici | internet

Sázky na Ratha

Kde se u Ratha najdou další peníze? Po krabici od bot přišla skrýš v podlaze. Sázkové kanceláře pružně hned vypsaly kurzy na možnosti: V další krabici od bot, v krabici od whisky, v IKEA krabici od sušenek, v krabici od televize a v krabici do pračky. Tipnout si můžete také, kolik peněz si celkem David Rath ulil.

Na internetu se objevily desítky vtipů na jeho účet. Pošlete nám ten svůj na tip@blesk.cz

Video  Lidová tvořivost: Tak jsme chytli zlodějíčka - Davida Ratha  - Youtube.com
Video se připravuje ...

kika237 ( 26. května 2012 14:08 )

Je mě z tohoto Rathového guláše nanic.Když člověk čte,jak se všichni radují,že chytili jednoho zlodějíčka,to je šílenství.Co ti ostatní,teď jako na oko budou prověřovat Kalouska,Bártu vezmou zpět....co jsme to za národ závistivců,Kdyby se každý z nás dostal do parlamentu,jaký by byl.Ještě horší. Držím Rathovi palce,protože on také určitě ví,co ostatní politici brali za zdvižení pracky.A je to úplně jedno,z jaké strany je.holt

milan1959 ( 22. května 2012 11:15 )

To je dobrej fór soudruhu

syncloveka1 ( 22. května 2012 07:54 )

chudak politik nedopraju mu par milionov ukradnut

kravskyocas ( 18. května 2012 01:50 )

moc vtipné to teda není

marie60 ( 17. května 2012 19:07 )

decathlon: oni už neví jak by nás s těma odkazama oblbli. Musí mít za tohle otravování na diskusích nějaký plat, jinak by sem ty odkazy nedávali.

Zobrazit celou diskusi