Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Jiří Paroubek: Kdyby Rath odešel se mnou, nestalo se to

Autor: oj - 
15. května 2012
18:25

Ale stalo se! Středočeský hejtman a poslanec David Rath byl zatčen poté, co ho policie načapala s krabicí od bot naplněnou miliony.  A Jiří Paroubek, bývalý předseda socanů, se Ratha dojemně zastal.

 "Je nejtalentovanější politik v ČSSD", uvedl Jiří Paroubek. Kdyby z ČSSD odešel s ním, nemusela ho prý policie zatknout.

Sociální demokracie podle bývalého šéfa strany Jiřího Paroubka v mnoha krajích prokázala, že není alternativou vůči pravicové politice, ale pouze jejím klonem. Ve vedení mnoha krajů, v nichž od roku 2008 vládne ČSSD, se nápadně často usazují oranžová bratrstva, pro něž je politika jen prostředkem k podnikání.

"Kdyby byl býval odešel se mnou, tak se zcela nepochybně nic takového nestalo. To je teze jedna. A logicky z toho vyplývá, že on je bohužel součástí korupčního systému v rámci sociální demokracie. Prostě: kdyby odešel, mohl dělat politiku dál. Je mi to velmi líto u takového talentovaného člověka," řekl Paroubek.

Sociální demokracie podle Paroubka postupně zkmotrovatěla stejně, jako se to předtím stalo ODS. "Selhala jak v prosazování programu, tak především v oblasti boje s korupcí," prohlásil.

"Je nejtalentovanější politik v ČSSD", uvedl Jiří Paroubek. Kdyby z ČSSD odešel s ním, nemusela ho prý policie zatknout.

mirkazam ( 16. května 2012 11:04 )

Že se vám Paroubku ta huba nezkřiví. Vy můžete dávat nějaké rady. Tak to je nejlepší fór..

odol ( 15. května 2012 22:30 )

Dobrý,vole!!!Vo těch blondýnách...

kakamilek ( 15. května 2012 21:43 )

To má "Tuleň" asi pravdu.Být odejit s ním nepotřebolal by krabice od bot a stal by se z něho druhý nejprodávanější spisovatel přes net po pupkáči a před tím blonďatým přiblblen z východu..

gevi ( 15. května 2012 21:16 )

Ale on rozkrádal už za Paroubka a Parouberk taky. Jenže ten to chytře propírá v "honorářích" za knihy.

raduzkaxxx ( 15. května 2012 20:20 )

všech tří ???????

Zobrazit celou diskusi