Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Epicentrum: Přesvědčila vás vláda? Kubáček o výrocích a opatřeních v době pandemie

Video se připravuje ...
Autor: Markéta Volfová - 
26. května 2020
14:50

Řada protikoronavirových opatření se s tímto týdnem ruší a Česko se vrací do normálu. Krize spojená s pandemií koronaviru byla velkou výzvou nejen pro vládu. Jak si s ní poradila a nakolik potvrdila důvěru voličů? Komentoval v Epicentrum Blesku politolog Jan Kubáček.

fico ( 26. května 2020 16:35 )

fico ( 26. května 2020 16:34 )

MAMKA2316 ( 26. května 2020 15:15 )

en email je určen všem seniorům, všem vážně nemocným, jak starším tak i mladším.

To co se děje v tomto státě je již na pováženou. Vláda u nás v podstatě zachránila tisíce až desetisíce životů. Ale opozice od začátku krize pouze kritizuje, dělá problémy a řve . Jejich slovník sestává pouze z několika slov – chaos, zmatek, lži a neschopnost.
Všimněte si jak se vyjadřuje ten ubožák Fiala /ODS/, Staňura/ODS/, Kalousek/TOP09/, Bartoš /PIRÁTI/ a Bartošek/KDU-ČSL/.

O co jim jde? Dostat se nazpět ke korytům, aby mohli zase rozkrádat tento stát jako v minulosti, kde rozkradli přibližně 5 a půl bilionu korun.
To se netýká Bartoše z Pirátů, ti jsou, ale neschopní, jejich hlavním cílem je zlegalizace marihuany a dostat do země co nejvíce migrantů.. Dříve celá opozice neřvala - pouze každá strana samostatně, teď se spojili /na radu jednoho komentátora/.

Všichni, kteří sváděli ty vpravdě nelehké bitvy o zastavení, útlumu nákazy, doslova skoro padali na ústa a vskutku makali dnem i nocí, prali se s problémy i dílčími chybami - neměli žádný recept, vyzkoušený technologický postup a ověřené, vyzkoušené směrnice, jak to zvládat, postupovat, tak všichni ti si zaslouží obrovské díky a obdiv, je jednoznačně dané. Konec konců, výsledky jejich úmorné práce, mluví jasně, čísla nelžou.

Jenomže to je asi ten problém pro ty odešlé od moci a koryt, v opozici a od voleb nespokojené, přímo vzteklé, je to všechno špatně.
Každý úspěch a dobrý počin této vlády je třeba, nejlépe ihned, poplivat, zatratit, znevěrohodnotit, zpochybnit.
Bartošek, si je zcela jist tím, že vládu je třeba pohnat před vyšetřovací komisi parlamentu (a tam ji grilovat a smažit, až vypustí duši).

Měla jsem přitom před očima Prohlášení mnohooborové a mezinárodní skupiny expertů o přenosu Covidu-19 aerosolem, vydané začátkem dubna a podepsaný vědci ze všech koutů světa, mimo jiných M. Watheletem, G. Borselinem, F. Decroyem, N. Goldmanem, B. Rowem. Y. Zhaoem, ve kterém, ve zvláštním odstavci nazvaném P

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa