ONLINE CHAT
Jak vysvětlíte své pachové stopy na místě činu, kde jste se dle vaší výpovědi vůbec nepohyboval...(JANIE)
Foto
byly odebrány troje pachové stopy,první dvoje předtím než jsem se přihlásil a třetí /jediné pozitivní/ po tom,co jsem se přihlásil u soudu vypovídal znalec z kriminalistického ústavu,který potvrdil přenoss pachu mezi policisty a mnou,když mě vyslýchali a měli moje věci v autě,tím to lze považovat za vysvětlené pachová stopa se mimochodem vyšetřuje tak,že jde policista se psem a pes si lehne k pachové konzervě u které cítí stejný pach,docela sofistikovaná metoda
Jak si vysvětlíte tvrzení kadeřnice, že po malém chlapci přišel už jen jeden mladík, který ji napadl. Pokud jste to nebyl vy, tak proč vás obviňuje? (Marie)
Foto
paní poškozená má bohužel po úraze velkou poruchu paměti a nedá se spolehnout na to ,co říká,a hlavně si z jejího tvrzení nelze brát jen to co se hodí,protože ona taky říká: byl velký jako já 160-170 cm,nakrátko ostříhaný,to se policii nehodí,znalci její poruchu paměti jasně potvrdili
Jste opravdu nevinen,nebo pouze chybí důkazy?(Zdeněk)
Foto
jsem rozhodnutím soudu v Brně jako pachatel vyloučen,důkazy jsou v můj prospěch
Jaký byl Váš denní režim ve vězení ? (Lenka)
Foto
tvrdý vězeňský režim jako pro všechny ostatní
Jak se vyjádříte k uživatelům drog, o kterých se říká: "Jednou feťák, vždycky feťák" s tím, že jste sám drogy užíval.(Stepe)
Foto
feťák je člověk závislý,vyzkoušení něčeho jednou dvakrát ,abyste ohromil okolí fakt není závislost,možná bych i ve vězení měl příznaky závislosti,kdybych v té době bral drogy,nemyslíte?
Dobrý den. Lukáši jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo přeju mnoho sil a štěstí do Vašeho života(Terka)
Foto
děkuji Vám
Ahoj,máme se ptát na chatu. Tak kde máte tu chatu? Můžem si ji i pronajmout?(pepek)
Foto
tomu nerozumím
Proč jste se jako svědek nepřihlásil hned co jste zjistil, že se okolo kadeřnictví něco děje?(Rummer)
Foto
přihlásil jsem se 2 dny potom,stalo se to ve čtvrtek večer,v pátek jsem šel do školy a pak jel na víkend za slečnou do Liberce a hned v sobotu z Liberce zavolal se svědectvím,
Máš chuť na pervitin?(Adam Vyoral)
Foto
to fakt nemá,já vlastně ani nevím,proč jsem to dělal,byl jsem takový frajírekm,který musí zkusit všechno,mrzí mě to,dříve jsem i hodně kouřil cigarety a ve vezení jsem absolutně přestal
Moc Ti fandim Lukasi,verim od zacatku ze jsi nevinny.Vim jak to muselo byt tezke pro Tve rodice,mam syna v Tvych letech.Preji hodne stesti Tobe i Tve krasne pritelkyni.(Petra Kopřivnice )
Foto
děkuji za mě i za Verunku
V den kdy vám soud zrušil rozsudek, tušil jste že se něco děje? Nebo to bylo pro vás v den soudu obrovské překvapení? Přeji vám lepší život, hodné lidi kolem vás a milující rodiče. Nedovedu si představit ,kdyby se to stalo mému dítěti. Hodně sil vám i vaším blízkým.(Blanka V.)
Foto
Věřil jsem v rozhodnutí nejyššího soudu v můj prospěch,myslel jsem ale,že budeme žádat o propuštění z vazby potom,tím,že mě soud jako pachatele vyloučil a šel jsem domů bylo zázrakem
Přeji vám , aby spravedlnost zvítězila, Přeji vám, abyste pokračoval ve studiu ! Dotaz žádný nemám - hodně sil vám i vaší rodině .. (Jedna babi)
Foto
děkuju Vám za podporu
Mel jste uz po propusteni z vezeni sex? :)(Sandra)
Foto
no jasně,mnohokrát,musel jsem to s verunkou všechno dohnat
Zdravím tě Lukáši,chci se jen zeptat,jestli už víš nebo jestli tušíš kdo ten čin spáchal,četl sem že jste si najal nějaké detektivi či co...díky za odpověď!!(Dušan)
Foto
nevím,kdo to udělal,jsou určité podezřelé vyšetřovací větve,které by se měly prošetřit řádně
Je zrejmé, že si sudca, prokurátor a polícia nikdy nebudú chceť priznať chybu. Tým pádom asi záhadne zmiznú DNA vzorky ktoré by usvedčily skutočného páchateľa. Prípad sa uhrá do stratena. Je možné dôkazný materiál nejako ochrániť?(Kozel)
Foto
důkazní materiál by se měl chránit delší dobu,ale to je vše věcí policie a soudů,to my neovlivníme
budes nekdy chlap a priznas se??? (Franta Caslava)
Foto
jak se můžu přiznat k něčemu,co jsem neudělal a co mě podle důkazů jako pachatele vylučuje
Vas pribeh znam jen z tisku.To,ze si policie na zadrzenych "zvysi sebevedomi" tyranim je nepsane pravidlo.Pri nahlaseni se na nic neprijde.Hlasil jste,co se Vam stalo?Znicili Vam zivot na 2r.psychika tohoto obdobi musela pracovat pri odsouzeni na plne obratky.Jak jste to vnimal a co za to budete pozadovat?(predpokladam,ze jste nevinny)(stella)
Foto
psychika mě podržela,stále jsem věřil a bral jsem to ze začátku i jako potrestání za svůj způsob života,pak juž to bylo utrpení
Díky vlivnému otci jste bez viny...Nevěřím vám ani slovo.(Adriana)
Foto
myslíte,že vlivný otec napsal rozhodnutí Nejvyššího soudu,které potvrdilo,že nejsem pachatel,škoda,že nemůžete nahlédnout do spisu,abyste se o mé nevině přesvědčil
Lukáši jaké je to být po 2.5 letech opět na svobodě? Poznamenalo to tvou psychiku nebo otevřelo oči tohoto světa a jeho nástrah? Je vidět v tvém případě, že každý z nás je jednou nohou v kriminále a bez důkazů...cirkus Policie a soudy ČR...držím palce ve zdárné osvobození...(Martin)
Foto
je to velká euforie,ale zároveń obava z toho,co bude dál,svoboda je moc fajn,zvláště když máte vedle sebe někoho,koho milijete a kdo miluje Vás
Pokud zloděj něco ukradne, soud již rozhodl, že poškozený MŮŽE vystavit jeho fotku. Může vy, Lukáši, uvést jména policistů, kteří vás mlátili při výslechu? Můžete uvést jména jejich nadřízených? Děkuji.(Andrea Břízová)
Foto
nemůžu,protože je neznám a když mě z té zásahovky vyslýchali,tak jsem měl stále masku,pak už mě dovyslíchali kriminalisté z Hradce,kteří jsou známí z této kauzy
od pohledu fracek(anonym)
Foto
pohled fracka Vám neberu,soudce do rozsudku také napsal,že popis pachatele se hodí na světě jenom na mě a ne na nikoho jiného,pro informaci,takže chápu Váš pohled na můj vzhled
Co je pravdy natom,že jste doma kradl peníze na pití a tzv.bedny a tatíček Vás zato vyhodil z baráku a bydlel jste u babičky.To vypadá nato že ta loupež sedí krásně na Vás.Nechtěl jste zabít,jen peníze právě na tyto Vaše záliby(Josef K.)
Foto
s penězi jsem hospoidařit neuměl,ano vzal jsem si doma občas nějaké peníze,které jsem neměl a které jsem utratil,ale nikdy jsem si nevzal peníze jinde než doma,nikdy jsem neměl jediný konflikt s policií navíc si myslím,že jsem docela chytrý na to,že kdybych potřeboval někde ukrást peníze,tak si nevyberu dětské kadeřnictví,kde vím,že paní stříhá po 70 Kř a kolik tam asi může za ten den mít?asi bych šel vedle do banky nebo do zlatnictví,nemyslíte?
Ahoj Lukáši. Celý případ sleduji od začátku, s babičkou jsem byl v kontaktu, prostudoval jsem spisy a shromáždil mnoho důkazů tvé neviny, a mé body jasné neviny které jsem si vypsal přesně shodnotil NS. Vím, že tatínek má indície na skutečného pachatele a snažíte se ho nějak sami ještě najít a třeba usvědčit.?Je vám k tomu nápomocna policie? a nebo ty na to kašlou a za každou cenu chtějí utopit jen tebe. Mám totiž obavu, že nyní po té přezdržce od NS, místo toho aby se někdo omluvil, hledal pravého pachatele, tak budou dělat vše pro to, aby na nich nezůstal černý Petr a znovu tě zalochovat. Já jim nevěřím. Co pro to děláte, aby jsi se celkově očistil? Držím ti palce. Přítel na dálku Václav Šmatolán z Hořic ps.jen tak pro zajímavost, před pár dny jsem se dozvěděl od mé sestry z Liberce, že až se oženíš, tak budeme tak trchu vzdálený příbuzný(Václav Šmatolán z Hořic)
Foto
Dobrý den,děkuju za podporu,také vnímáme,že asi bude vypsána obrovská odměna vyrobit důkaz na mě,abych byl znovu odsouzen,ale rozhodnutí soudu říká,že důkazy ve spise mě jako pachatele vylučují,myslíte,že teď přijdou a řeknou: tenhle důkaz vyndáváme a dáváme tam tento a tím je Lukáš vinný,to snad ani v Hradci neprojde?
Většího slizouna jsem snad v životě nepotkal..sorry.(daf)
Foto
to je lichotka,anonymně se to uráží,že?
Nechcete po maturitě založit instituci, která se bude "omyly české justice" zabývat? Jste pro okamžité propuštění policistů i soudců, kteří Vám UKRADLI dva a půl roku života?(David Feingold)
Foto
ne,děkuji,chtěl bych žít normální život
Jak by ste potrestal policistu a soudce, kteří nechají zavřít nevinného člověka? Vas případ neni zdaleka jediný?(michal s.)
Foto
policistu potrestat za zavření člověka nemůžete,ale můžete ho potrestat za to,jak vede vyšetřování,jak provedl slavnou rekognici,jak dozajišťoval stopy z místa činu atd,tedy za nesprávné postupy ve vyšetřování,to není nic protizákonného,pak můžete chtít vysvětlení od státní zástupkyně,která to má dozorovat,tady selhala nejvíc a soudce potrestat vlastně vůbec nejde,on má svůj názor,nyní v Hradci by se měl soudce vacek závazně držet rozhodnutí z Nejvyššího soudu,pak můžeme myslet,že se třeba spletl předtím,jinak si budeme myslet něco jiného
Můžete napsat jména policistů, kteří Vás tak "svérázně" vyslýchali? Můžete uvést jména pracovníků justice, "díky" kterým jste skončil na dva a půl roku za mřížemi?(Leo Weissenstein)
Foto
policisty ze zásahové jednotky neznám,na všechno máme protokoly o zatčení,o naší stížnosti na postup,uzavřeno jako pacifikace tedy,že jsem se bránil,utíkal a že mě museli takto dopadnout,hodně zvláštní v Hradci soudil soudce vacek,státní zástupkyně Faltusová a krminalista Jušta
Odpovídáš sám za sebe ,nebo ti to diktuje otec.?? Nevadí ti nyní ta medialní smršť?? (Cepe)
Foto
táta je vedle mě,píšu si sám
Lukáši,přeji jen to nej...to nejhorší doufejme máš za sebou a to dobré ať tě čeká...!!! Mluv hodně nahlas o tom jaké bezpráví se tu děje a chtěj velké odškodné,protože tohle ti sakro změnilo život a když to jen čtu,nevím zda bych to psychicky ustála...díky bohu že jsi to ustál..nemusím se ptát,vím že ti to muselo převrátit hodnoty úplně jiným směrem a jsi o hodně dál než tvý vrstevníci,přeji ti abys nakonec i tohoto špatného v dobré obrátil a vytěžil z toho pro život to NEJ!pozdrav i Tvým statečným rodičům....věřili,bojovali a jako rodiče více než obstáli!HODNĚ ZDARU HOCHU!MARTA (45)PRAHA(Marta Šlapalová)
Foto
Děkuju,ještě mě čeká poslední krok v Hradci,snad už jen formálně,odškodnění uvidíme
Dobrý den, plánujete své spoluvězně někdy navštívit? jaké jste s nimi měl vztahy a je pravda, že tam pana Kajínka vedení věznice šikanuje? Prý mu víc než jiným napřiklad kontrolují osobní věci a dopisy...(Elis)
Foto
asi si napíšeme dopisy,fyzicky se tam nechystám,budu se snažit držet od vězení dál,pana Kájínka a přístup k němu nemůžu posoudit,potkal jsem se s ním jenom jednou krátce,je v oddělení doživotně odsouzených,ke mě se všichni ve vězení stran zaměstnanců chovali dobře,občas jsem si s nimi i popovídal,přeci jen jsem byl na místní poměry vězňů docela vzdělaný a jazykově vybavený
Ahoj, byl ve vězení někdo, koho jsi se bál?(David)
Foto
ve vězení máš strach z vězňů,kteří tam jsou poněkolikáté,jsou to takové hory svalů,ale s nima já jsem tolik do styku nepřišl,byl jsem v oddělení prvotrestaných
Ahoj Lukáši, snad tě neurazím, když řeknu, že to vypadá, že jsi byl v době toho zatčení nebo před ní pěknej hajzlík. A musím říct, že je mi dost sympatický, že to nepopíráš ani ty, ani tvoje rodiče... Chtěla bych se zeptat, jestli když odhlídneš od toho, co sis vytrpěl, jestli nejsi vděčnej aspoň za to, že si díky týhle zkušenosti našel sám sebe a cestu k rodičům... nebo aspoň se mi zdá, že našel :) Jinak přeju všechno dobrý(Lenka)
Foto
spratek jsem byl hroznej,rodiče jsem neposlouchal,přidělával jsem jim jenom starosti,kašlal jsem na školu,zkoušel drogy a možná mě osud potřeboval potrestat,ale tenhle trest byl krutý teď už ze mě bude spořádaný občan a doufám,že i brzy milující manžel
Zdravím Luky. Zajímalo by mě, jaké pro tebe bylo setkání s vrahem Petry z Jihlavy, Tomášem Zavřelem? Díky za odpověď a přeji hodně štěstí v boji se spravedlností. (freedom)
Foto
je to arogantní spratek,málem jsem se s ním popral,i přesto,co udělal,tak byl drzý,opovrhoval ostatními v kriminále,myslím,že s tím přístupem ve vězení narazí,to,co provedl je hrozné tak,jak jsem ho poznal a z jeho chování jsem si jistý,že je schopen toho co udělal
Lukáši! Nemám dotaz, avšak chci vyjádřit radost z toho, že jste konečně na svobodě. Váš případ jsem sledovala již delší dobu a moc jsem Vám fandila. Váš otec je opravdu bojovník a maminka velice silnou ženou. Je úžasné, co oba dokázali. Oni, i Vy sám máte můj obdiv a doufám, že Vás již nic zlého nepotká. Hodně štěstí v budoucím životě a vězte, že každé zlo je k něčemu dobré... ! (Veronika)
Foto
Děkuju,rodičů si vážím,navíc mamka ještě prodělala nedávno rakovinu a je vyléčená a přesně v době jejich dovolené v Mexiku,kam odjela po uspěšné operaci si pro mě přijeli,moc se o ni bojím,aby se jí to kvůli stresu nevrátilo
Kdy bude svatba? (petr)
Foto
teď se pokouším dodělat vše potřebné,abych mohl na podzim jít na maturitu,chyběly mi 3 měsíce do maturity a podle toho bych si potom Verunku moc rád vzal i z toho cítíte,že těsně před maturitou bych šel do dětského kadeřnictví někoho ubít k smrti a vzít si tam pár korun???
Jakým stylem probíhal první výslech na policii po zadržení zásahovou jednotkou? (Roman)
Foto
nikomu bych to moc nepřál,snaha o doznání v plné síle,já to snad i chápu,že jsem vypadal jako podezřelý a tak mě chtěli mít jistého,nevím,jestli to takhle probíhá standartně nebo ne,už bych to ale nechtěl zažít
Pane Nečesaný, jak je možné, že svědek viděl vycházet z kadeřnictví pouze muže malé postavy a ne vás? Vždyť vy jste tam také byl. Děkuji. (Kovanda Josef Plzeň. )
Foto
to je právě jedno z účelových tvrzení a rozpor,svědek K. říká,že cca 5 minut před 17.hod viděl odcházet z kadeřnictví mladšího muže nejisté postavy atd a další svědkyně paníŠ následně říká,že přesně v čase svého hovoru se správcem oddlužení,který trval 1:03 min a byl mezi 16:59 - 17:00 hod viděla vcházet do kadeřnictví pachatele ten muž,kterého viděl svědek K musel být Lukáš
Dobry den,vite kdo to udelal?(Tamara)
Foto
nevíme,kde to udělal,ale divnou roli hraje v případu syn z prvního manželství,který poškozenou našel za velmi nestandartních okolností a který nebyl řádně prošetřen,ten to ale neudělal,jeho není stopa v krvi,nebyl postříkán krví po zápase a pak také existuje osoba,na kterou nás upozornila svědkyně po odvysílané reportáži v TV a která by mohla odpovídat popisem,závislostí na užívání látek,možnou shodou telefonu z místa činu,ale to musí prošetřit policie,věřím,že kdyby tyto 2 osoby absolvovaly stejné metody jako u mě při zatčení zásahovou jednotkou a výslechem,že by bylo jasno
Přeji Vám aby jste vysoudil co nejvíce pěněz za to jak jste musel trpět.Držím pěsti.(frydova)
Foto
táta vydělává peníze jako úspěšný manažer a pracoval i v cizině,já jsem rád,že mi mohl zaplatit kvalitní advokáty soudit se budeme až po úplném skončení v Hradci ,necháme si zaplatit naše náklady,abych to mohl tátovi vrátit a ze zbytku bych chtěl investovat do svého vzdělání,bydlení a chci něco dát lidem,kteří to potřebují,snad mi rodiče poradí,jak se podělit
Nemám dotaz jenom Lukášovi držím pěsti!!! Ať konečně toho darebáka najdou!! Moc Ti fandím!!!(jajanka)
Foto
bude velmi těžké někoho najít,možná podle DNA z místa činu,podle otisku boty,podle popisu paní poškozené a třeba také podle výpisu telefonů z místa činu,který zatím policie nedala do spisu
Dotaz nemam,ale drzim Vam palce!(yendoslav)
Foto
moc děkujeme za podporu
Je to ve vezeni tak hrozne jak se rika, nebo naopak ? (Tomas)
Foto
horší je to ve vazbě,ve vezení již dostanete nějaký režim a když se přizpůsobíte,najdete si aktivity pracovní,či jiné jako čtení atd,tak to lze s vidinou návratu do očekávající rodiny zvládnout,musí být ale problémové,když opustíme kriminál,nikdo na Vás nečekámrodina se s vámi nebaví,máte dluhy,které musíte splácet a pak se tam asi zase vracíte
Píší tu místo koho jsi byl ve vězení.. Kvůli komu to bylo?? (Tomáš Nechvátal )
Foto
to mi nevíme,to snad vyšetří policie,měl by to podle popisu paní napadené být cca 160-170 cm hošík,krátké světlé vlasy vystříhané do půl hlavy,sportovní bunda do pasu /popis z 21.2.2013/,stejně tak ho popsala i klíčová svědkyně z okna bytu - toho je třeba hledat na místě činu tento pachatel zanechal stopu v krvi a možná i DNA za ulámanými nehty /8 ulámaných nehtů po zápase/,které nepatří mě
Chtela jsem se zeptat je pravda ze jste bral drogy(lenka)
Foto
ano,experimentoval jsem několikrát s pervitinem,naposledy asi 6 měsíců před činem,což se potvrdilo i v toxikologickém výsledku a kouřil jsem občas trávu tedy marihuanu,naposledy cca 3 měsíce předtím činem,také potvrzeno ve vyšetření,rozhodně tedy nelze hovořit o závislosti,nejsem na to vůbec pyšný,ale z toho hodně ponaučený a beru to jako hlavní alibi vyšetřovatelů,proč mám být pachatel bez důkazů a v životě se těchto věcí nedotknu
Zdravím, jaká byla ve věznici kvalita jídla? A co o Vánocích? Kapr byl?(Petr Holas)
Foto
Mírov má nejlepší kuchyni v českých věznicích,říká se od zkušených kriminálníků,i tak to bylo o dost horší než ve školní jídelně zamlada,ale je to vězení a já jsem to tak chápal.o Vánocích jsem byl jednou ve vazbě a tam byl řízek a jednou na Mírově a tam bylo rybí filé,určitě zpestření stravy.
Dobrý den,chtěla jsem Vám napsat,že Vám fandím,jen kdyby to byl synek někoho z policie,tak by postupovali úplně jinak.Věřím,že snad vše už bude O.K.Přeji Vám ii rodičům pevné nervy,hodně zdraví(IVA)
Foto
dobrý den,děkuji,od samého začátku nás znepokojovalo,že na celém místě činu jsou stopy po zbytcích prášku po daktyloskopických stopách,tedy po snímání otisků,ale v protokolech nikde žádné výsledky otisků nejsou.je to odfláknutá práce nebo tam žádné nebyly?jak se tam potom objevily až napotřetí pozitivní pachové stopy,nějak nám některé věci nedávají smysl.
Moc Vám přeji Vaši svobodu,co by jste přál tomu co to udělal ?(anna)
Foto
děkuju,svoboda je něco krásného,chodím po městě,jsem s rodinou,dýchám normální vzduch,je to super tomu,co to udělal bych přál jen to,aby když bude usvědčen a odsouzen,aby ho vězení změnilo,důležité bude nyní zda paní poškozená by ho poznala,protože žádné jiné důkazy asi po 2,5 letech nebudou
Ahoj Lukáši...sleduji tvoji kauzu od začátku... chtěla jsem ti jen říct tedy napsat...že ti držim palce at uděláš maturitu..at jsi zdravej s celou tvou rodinou .at brzy zapomeneš..no i když.....to asi nukdy.. a hele...před 20 ceti lety jsem byla naposledy na svatbě:)) ....tak držim palce at ti vše vyjde.Blanka (Blanka 2015)
Foto
Ahoj Blanko,děkuju za tvůj vzkaz,když se chceš s přítelkyní vzít v době,kdy vůbec není jisté,že tě pustí a zbývá ti cca 6 let,tak mi věř,že je to fakt láska,třeba se na mé svatbě uvidíme?
cau tak jak to bylo kamo jestly si to byl tak si peknej p...... jestli ne omlouvam se ten hajzli by mal sedet semnou na cele (veny )
Foto
když bych náhodou někdy v budoucnu udělal něco a byl za to odsouzen,což si nemyslím,tak se třeba potkáme,vypadá,že jsi tam častěji
Ahoj, mam nastup trestu. Za neco co jsem udelal. Jak to chodi ve veznici? Co je nejhorsi?kolik lidi je na cele atd?(Kuno)
Foto
ahoj,nevím,jaký typ trestu tě čeká,já jsem byl na tom nejtěžším vězení na Mírově,na to se asi nijak dopředu připravit nejde.nejhorší je pomalý běh času,zvykni si před nástupem nic nedělat,přestań pracovat,sportovat a uč se nic nedělat.pokud jsi něco provedl a trest si zasloužíš,určitě to pro tebe bude přijatelnější než pro člověka,který je tam nevinný.
Ahoj lukáši přeju ti jen to nejlepší(Karlos)
Foto
moc děkuji a věřím,že můj případ se už nikomu slušnému nebude opakovat
Dobrý den, Lukáši, moc vám fandím a věřím ve vaši nevinu, jste ze slušně rodiny, moc si vážím vašeho otce. Teď, když jste doma, se jistě setkáváte s pozitivním přístupem okolí k vám. Ale stalo se vám, že by byl na vás někdo hrubý, vyčítal vám to, co jste vlastně neudělal? Děkuji předem za odpověď a přeji vám hodně štěstí. (Eliška Černá)
Foto
děkuji za vaši podporu,rodiny si po uplynulých dvou letech vážím mnohem víc než v minulosti.občas se mi stává,že se na různých anonymních profilech na facebooku atd objevují všelijaké výhružky,názory atd,je vždy zajímavé,že profily vznikají pár dní předtím,jsou anonymní a mají informace pouze ze spisu,kdopak je asi zakládá?jinak cítím spíše podporu anonymních lidí,když mě potkají na ulici.
OD PRVNIHO ZACATKU VIM ZE JSI NEVINY,PREJI MNOHO SIL AZ DO KONCE.RODICUM CELE TVE RODINE PEVNE ZDRAVI.TAK AHOJ LUKASI(VERA BORON USA)
Foto
děkuji za Vaši podporu,nikdy jsme to nevzdali a věřili jsme,že to musí takto dopadnout,i když poslední dobou jsme se báli toho,že je to takový justiční omyl,do kterého nebude chtít kvůli následným problémům nikdo říznout,ale stalo se a jsme velmi vděční.
Jste si jisty ze zustanete na svobode nase soudy funguji dosti divne a neradi priznaji chybu i kdyz to odnese neviny hlave nepriznat chybu dik jitka(jitka jarosova)
Foto
Nejvyšší soud konstatoval,že byl minimálně 7x porušen zákon v můj neprospěch a že každé toto porušení samostatně je na zrušení rozsudku.zároveń Nejvyšší soud konstatoval,že důkazy ve spise jsou v extrémním rozporu s výrokem soudu,tedy laicky,že rozsudek,který byl vynesen je lež.Zároveň Nejvyšší soud v brně řekl,že ty důkazy,které jsou ve spise mě jako pachatele vylučují.To mě snad ani v Hradci do vězení dát nemůžou,co myslíte?
Hodláte navštívit přepadenou paní kadeřnici? Budete se snažit se kontaktu s ní a jejím okolím vyhnout, nebo jí naopak konfrontovat a situaci si tzv. "vyříkat"? Postupem soudů ve Vašem případě jsem šokována a přeji Vám mnoho sil, ať už je pravda kdekoli. (Zdenka)
Foto
Paní poškozené se stala hrozná věc,je mi ji líto,jen nechápu,proč se nechává vtáhnout do té hry,mění účelově výpovědi.Sama si uvědomuje,že mě nikdy ani nepopsala ani neoznačila a je divné,že nemá strach,že ten opravdový pachatel ji nepřepadne znovu.Navštěvovat ji nebudu.
Drzim Vam palce.(Petra)
Foto
Děkuju a vážím si každé podpory,chci se změnit,vězení mě změnilo pohled na život.
Ahoj Lukáši. Snad nevadí, že píšu ahoj a ne dobrý den. Jen jsem se chtěla zeptat: Jaký máš názor na českou policii a českou justici po té tvé dost nepříjemné zkušenosti? Stále je totiž v naší republice dost naivních lidí, kteří si myslí, že policie a justice jsou spravedlivé. Já ze své zkušenosti vím, že je to jen jeden velký bordel. Skutečným hajzlům všechno prochází a normální lidé jsou bití, když se dovolávají svých práv. Takže: jaký je tvůj názor na policii a justici České republiky?(Hokejka)
Foto
Myslím,že většina příslušníků policie musí být spolehliví a féroví lidé,kteřří plní správně své povinnosti,stejně tak jako soudci,jejich práci jsem si nepřestal vážit.Několik jednotlivců v Hradci ale nemůže dělat obrázek celé této profesní skupiny a nakonce jsem se setkal s soudcem,který hledal spravedlnost a neměl rozsudek napsaný dopředu.
Dobrý den Lukáši, co nyní cítíte k lidem, kteří "zařídili" Vaše odsouzení? Mějte se krásně a držím pěsti, co se odškodného týká...(Vlaďka)
Foto
Nyní čekáme na to,že i ti,co zařídili mé odsouzení,budou respektovat závazné rozhodnutí nejvyššího soudu a zprostí mě.To,co k nim cítím,se slušným slovem nedá popsat.
Výpovědí svědků u soudu o vás nemluví moc lichotivě a těžko se hledá slušné slovo, které by popsalo. Pokud budete zbaven viny, bude nějaká sebereflexe, změna chování, popř. v čem?(zvědavý)
Foto
Byl jsem hodně problémový,to nepopírám,ale to přece není důvod k tomu,abych byl kvůli tomu pachatel bez důkazů.Vězení mě určitě polepšilo.