ONLINE CHAT
Dobrý den, stačí tedy zavolat a OZ za mnou přijede a vyřídí se mnou půjčku? Dá se spočítat možná výše půjčky? Díky. AP(Andrea)
Foto
Dobrý den, ano stačí zavolat a Oz přijde. Výše se určuje individuálně, dle možností a předpokladů klienta splácet. Děkuji
Dobry den, je mozne si u vas sjednat pujcku i kdyz jsem momentalne dlouhodobe v Britanii? (xoxox)
Foto
Dobrý den, ne bohužel to možné není, pro vyřízení půjčky je nutná fyzická přítomnost klienta. Děkuji
Jsem Váš OZ, jsem celkem spokojen, ale začínáte se chovat jako v Providentu, možná je to námět k zamyšlení. A to ať k OZ tak i zákazníkum.(Petr S.)
Foto
Dobrý den, díky za info, pokud si o tom chcete popovídat budu rád, když mě kontaktujete napřímo. Pomůže to všem. Děkuji
Když si u vás půjčím peníze, zíkám nějaké výhody, které ostatní bankovní instituce nenabízejí?(Markéta)
Foto
Dobrý den, my jsme nebankovní instituce, takže srovcnání s bankou je složitější, ale obecně "nebankovky" jsou rychlejší a flexibilnější při práci s klientem. Díky TK
Dobrý den, dostanu u Vás půjčku, když jsem vedený v Solusu ohledně pozdní splatností úvěrů?(JP12345)
Foto
Dobrý den, pokud splníte ostatní náležitosti promposkytnutí půjčky tak ta možnost samozřejmě existuje. Děkuji
Dobrý den, existuje podle Vaší zkušenosti institut, který by mi umožnil půjčit si relativně malou částku (dejme tomu 30.000 korun) a umožnil mi začít vše splácet až později - myšleno třeba za půl roku? Obávám se totiž toho, že v takovém případě bude třeba ručení domem / autem / něčím, co nemám. Děkuji.(Bedřich)
Foto
Dobrý den, bohužel žádný takový institut neznám, ale neznamená to, že neexistuje
Dobrý den, chci se zeptat, jestli má u Vaši společnosti OZ možnost se odvolat někam ke kompetentnější osobě, pokud se znelíbí obchodnímu manažerovi (nejedná se o zpronevěru či podobné věci) a vyhrožuje mu ukončením spolupráce. Skoro všichni jsme prošli konkurencí a bylo nám slíbeno jiné zacházení s OZ. Děkuji za odpověď.(Petr S.)
Foto
Dobrý den, samozřejmě ano. Buďto nadřízenému manažerovi, popřípadě vedení společnosti. Děkuji
Ja zdravit vas ! Ja se chtit zeptat jak to fungovat kdyz ja ne cech a ja chtit pujcit. dekuji!(Ja Urb)
Foto
Dobrý den, zkuste zavolat na infolinku některé z firem, kde Vám podají zákaldní informace o tom, zdali u nich tato možnost existuje a eventuelně Vás nasměrují k dalším krokům. Díky
Dobrý den, zajímalo by mě, zda musím u nebankovní půjčky nějakým způsobem dokládat své příjmy. Děkuji.(Vlasta H.)
Foto
Dobrý den, ano musíte, jelikož u solidních firem je zájem každé společnosti to, aby půjčka byla řádně doplacena. Díky
Dobrý den. Půjčíte mi i když nejsem zaměstnán? (Jan U. Praha)
Foto
Dobrý den, pokud prokážete, že máte příjmy na to půjčku splácet, tak ta možnost existuje.
Dobrý den, mohl byste prosím stručně a "blbuvzdorně" shrnout, jaké jsou výhody půjčit si u nebankovní společnosti když to srovnám s kĺasickou bankou? Děkuji(Pavel)
Foto
Dobrý den, je to zejména rychlost, vyšší průchodnost, flexibilita při sjednávání a pro některé klienty i to, že některé "nebankovky" nenahlížejí do registru
Dobrý den, jaká je úroková sazba u nebankovních půjček a je možné i půjčku předčasně splatit? Děkuji za odpověd. Čtenář z Prahy. (Radovan )
Foto
Dobrý den, úroková sazba je individuální. Navíc některé firmy používají spíše poplatek za služby. Já osobně bych se neřídil RPSN, jelikož ta v mnoha případech může být zavádějící, zejména pokud není splácení měsíční. Solidní firmy umožňují předčasné splácení a ze zákona máte nárok na slevu.
Je potřeba při žádosti o nebankovní půjče dokládat potvrzení o příjmu?(Helena )
Foto
Dobrý den, ano toto je nezbytnou součástí žádosti, alespoň u seriózních firem
Dobrý den, měla bych dotaz, dají se u nebankovních půjček odložit splátky? Některé banky toto dělávají, aby nalákali lidi a vzali si od banky půjčku. Je toto možné i u Vás? Děkuji za odpověd. (Anna )
Foto
Dobrý den, v zásadě toto možné není. Děkuji
Dobrý den, co vše musí váš klient doložit, aby dostal půjčku. Zajímá mne zejména váš pohled na klienta z hlediska jeho příjmů.(Jakub Horák)
Foto
Dobrý den, musí být schopen doložit příjmy a výdaje. Každopádně v porovnání příjmů a výdajů je důležité, aby klient měl dostatečnou rezervu v jejich porovnání tak, aby byl schopen půjčku řádně splácet.
Dobrý den, měl bych zájem o půjčku u vaší společnosti, ale jde o to, že jsem OSVČ pouze třičtvrtě roku, tudíž nemám daňové přiznání za celý rok a nevím, zda to bude ke sjednání úvěru stačit.(Martin Prkený)
Foto
Dobrý den, neměl by to být problém. Záleží na individuálním posouzení každého žadatele. Děkuji
Dobrý den, jaká jsou další kriteria při výběru nebankovní půjčky? Kromě úroku, rpsn a poplatků za založení či vedení půjčky.. Děkuji(Josef V.)
Foto
Dobrý den, já osobně bych se díval na zajištění eventuelně jeho přiměřenost a samozřejmě sankce při eventuelním opožděném splácení. Děkuji
Můžu si u vás vzít půjčku, i když už jednu mám u jiné bankovní instituce?(Lída Krásná)
Foto
Dobrý den, pokud splníte všechny ostatní požadavky pro čerpání půjčky tak samozřejmě. Děkuji
Dobrý den, mohl byste mi prosím vysvětlit, v čem spočívá výhoda půjčky u nebankovní instituce? Předem děkuji za odpověď. (Jana B.)
Foto
Dobrý den, výhodou je rychlost, transparentnost, servis v domácnosti klienta a při vzniku neočekávaných událostí mající vliv na splácení i individuální přístup ke každému klientovi. Děkuji
Dobrý den, co všechno potřebuju ke sjednání půjčky ve vaší společnosti?(Dana P.)
Foto
Dobrý den, potřebujete mít doklady o příjmech a eventuelně výdajích, dále doklad potvrzující Váš vztah k místu, kde o půjčku žádáte (výpis z LV, popřípadě nájemní, nebo podnájemní smlouva) a samozřejmostí je platný OP. Děkuji
Dobrý den, funguje u Vás něco jako bezúročné období, stejně jako je to s kreditními kartami u bank, kde se neplatí žádný úrok, pokud zaplatíme například do 50 dnů.(Moloko)
Foto
Dobrý den, každý klient má možnost do 14ti dnů půjčku vrátit bez jakýchkoliv polatků
Dobrý den, v současné době přemýšlím o nebankovní půjčce, ale rozhodně chci zkusit něco jiného než Provident a podobné společnosti.Zajímalo by mě,kdo může půjčku dostat a zda se u Vás ověřuje registr? Děkuji.(Kateřina)
Foto
Dobrý den, registr se neověřuje, půjčku může dostat každý, kdo má nějaký trvalý příjem, je schopen splácet svoje závazky a zároveň mu jeho finanční situace umožní hradit splátky, děkuji