Vzhledem k ekonomické situaci se dá očekávat, že největší zájem bude o pneumatiky z nižší a střední cenové hladiny, kterou u nás reprezentuje třeba značka Goodride, Barum, Firestone či Nankang.

„Bohužel je situace taková, že již v současnosti registrujeme značný nedostatek pneumatik, v některých segmentech a rozměrech až katastrofální. Týká se to zejména C nákladních pneu pro dodávky a 4*4 pneu, kde poptávka výrazně převyšuje nabídku a tento stav se bude nadále zhoršovat. Výhled na zlepšení je očekáván až v příštím roce, leden - únor 2012, což je z hlediska nutnosti používání poměrně tristní termín.“ říká Ing. Petr Vohralík z NejlevnějšíPNEU.

„Je předpoklad, že se obdobná situace bude týkat i segmentu osobních zimních pneumatik. S tím souvisí i jejich cena, která se bude rozhodně zvyšovat. Již v této chvíli máme potvrzeno zdražení, které bude u jednotlivých výrobců  dosahovat v následujícím měsíci 10-15 %.“

V tuto chvíli mají tudíž motoristé jedinečnou a možná jednu z posledních  příležitostí nakupit za nejnižší ceny a zároveň si vybrat ze široké nabídky pneumatik na www.NejlevnějsiPNEU.cz, kde mimo výhodných cen dostanou jako bonus AXA ASSISTANCE pneupojištění v hodnotě 1500 Kč ZDARMA.

Lákavá je jistě i soutěž o novou Škodu Octavii Liftback.

Fotogalerie
3 fotografie

Komerční prezentace