Velký test hladkých mouk: Ze které vám těsto nevykyne?
/
31. března 2017
●
05:30
Sdílej:
Kynuté těsto budí u mnoha kuchařů i kuchařek respekt! Lámete si i vy s blížícími se Velikonocemi hlavu, z jaké mouky se vám mazanec povede? Děláte dobře.
zdenka1212:
Teď nově vznikla mouka pernerka - je to celozrnná mouka, která je namletá velmi jemně, takže není moc poznat rozdíl v chuti oproti klasické bílé a i při pečení by se měla chovat velmi podobně jako hladká. Tím, že je celozrnná, tak v ní zůstaly živiny a stopové prvky...a není zas tak strašně drahá, třeba v kauflandu v akci ji mají za 15 Kč https://www.letakytentotyden.cz/kaufland/aktualni-letak-od-14-8-2019?page=22
(11. 08. 2019 00:34)
Nezadat:
Z moukou na obrázku(spodní) nemám žádné problémy.Asi leží někomu v žaludku levná cena.Peču chleba x roků a spokojenost.
(12. 07. 2018 11:00)
argido:
Pokud je to pravda, tak je to kráva...teda promiňte mi to krávy...😜
(28. 04. 2017 11:37)
jsem.tu.taky:
No, pleskáči tím chtěli říct, že si mame koupit všechny druhy hladký mouky, udělat těsta a dělat bubliny.
Nebo počkat, až někde pleskáči něco vyčtou, okopírují, pripisou tak tri slova a hodí sem na plesk.
(31. 03. 2017 08:12)
henryj:
A zase víme veliké H.O.V.N.O.z jaké mouky upéct nadýchané bóchte.Takové vysvětlování si nacpěte do bot a raději napište zase něco o RYCHTÁŘOVI a jiných pablbech.To se lépe čte.