Velký test hladkých mouk: Ze které vám těsto nevykyne?

/
  • Velký test hladkých mouk: Je libo nadýchaný mazanec, nebo slehlý lívanec? Z jaké mouky vám těsto nevykyne?
    31. března 2017 ● 05:30

    Kynuté těsto budí u mnoha kuchařů i kuchařek respekt! Lámete si i vy s blížícími se Velikonocemi hlavu, z jaké mouky se vám mazanec povede? Děláte dobře.

BLESK PREMIUM
Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

zdenka1212: Teď nově vznikla mouka pernerka - je to celozrnná mouka, která je namletá velmi jemně, takže není moc poznat rozdíl v chuti oproti klasické bílé a i při pečení by se měla chovat velmi podobně jako hladká. Tím, že je celozrnná, tak v ní zůstaly živiny a stopové prvky...a není zas tak strašně drahá, třeba v kauflandu v akci ji mají za 15 Kč http­s://ww­w.le­taky­tento­tyden­.cz/kau­flan­d/ak­tual­ni-letak-od-14-8-2019?page=22

(11. 08. 2019 00:34)

Nezadat: Z moukou na obrázku(spodní) nemám žádné problémy.Asi leží někomu v žaludku levná cena.Peču chleba x roků a spokojenost.

(12. 07. 2018 11:00)

argido: Pokud je to pravda, tak je to kráva...teda promiňte mi to krávy...😜

(28. 04. 2017 11:37)

jsem.tu.taky: No, pleskáči tím chtěli říct, že si mame koupit všechny druhy hladký mouky, udělat těsta a dělat bubliny. Nebo počkat, až někde pleskáči něco vyčtou, okopírují, pripisou tak tri slova a hodí sem na plesk.

(31. 03. 2017 08:12)

henryj: A zase víme veliké H.O.V.N.O.z jaké mouky upéct nadýchané bóchte.Takové vysvětlování si nacpěte do bot a raději napište zase něco o RYCHTÁŘOVI a jiných pablbech.To se lépe čte.

(31. 03. 2017 07:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy