- Registrace je pro vás zcela zdarma.
- Získáte přístup k veškerému bleskovému obsahu.
- Užijete si bonusové akce a výherní soutěže.
Test vepřového sádla: Domácí? Zapomeňte! Kdyby česká prasata věděla…
Dřív se bez něj česká kuchyně neobešla. Pak se ale sádlo dostalo na černou listinu, a přestože začíná být opět doceňováno, tradice je v tahu. V obchodě na české sádlo jen tak nenatrefíte.


















Nebo jsi vegoš a papáš celoročně skleníkový mmnňamky plný umělých hnojiv, pesticidů, zkrátka instantní zeleninu dnešní doby ? Nebo jsi uvěřil BIO fenoménu kde připlácíš za noční co se postřiků týče ?
Já právě škvařim sádlíčko ... z doba poraženýho přeštíka, mňam ze včerejší noční zabijačky (mouchy spí proto noční) 
. Žádný odér , jak se píše v článku nemá, krásně při škvaření voní. A jako bonus má člověk ještě výborné škvarky.
Ovšem člověk nesmí být líný , chvilku to trvá, trošku práce to je. Hotové kupované nikdy ! 