Jestliže na vaší kartě z Blesku či Nedělního Blesku najdete shodné Šťastné číslo jako na Blesk.cz, vyhráváte denní výhru! Volejte výherní linku 241 095 565 a výhra je vaše!

Jedině pokud najdete 3 stejné symboly v boxu označenému jako „Hra o půlmega" (ve 3. kole "Hra o mega), máte šanci v prvním a druhém kole vyhrát 500 000 Kč (1. cena) nebo zájezd k moři (2. cena), ve třetím kole naší hry dokonce 1 000 000 Kč nebo zájezd k moři.

Štastná čísla najdete zde >>

Jak funguje Megableskovka?

Soutěž Megableskovka je rozdělena na tři soutěžní kola, každé z těchto kol je rozděleno na dvě části. S jednou hrací kartou, která je popsána níže, se hrají obě dvě části soutěžního kola (vždy jedna hrací karta pro jedno kolo soutěže).

První část soutěžního kola se nazývá „Hra o denní ceny“. Druhá část soutěžního kola se nazývá „Hra o hlavní cenu“, ve které o vítězi rozhodne nejpřesnější odpověď na soutěžní otázku. V každém soutěžním kole bude probíhat zároveň „Hra o denní ceny“ i „Hra o hlavní cenu“.

Každé ze tří kol Soutěže začíná vydáním hrací karty. První hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) 20. května 2011 a první kolo  končí 2. června 2011. Druhá hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) 3. června 2011 a druhé kolo končí 16. června 2011. Třetí hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) 17. června 2011 a třetí hrací kolo končí 30. června 2011.

Nemeškejte!

Ceny budou předány nejpozději do 14 dnů po ukončení soutěže. Podmínkou získání ceny je nahlášení výhry na výherní linku 241 095 565 v době mezi 8. a 12. hodinou v den, kdy byla výherní čísla uveřejněna, nebo mezi 8. a 12. hodinou dne následujícího.

Cena bude poskytnuta pouze v případě jejího uplatnění ve výše uvedeném termínu a po telefonickém ověření platnosti hrací karty se správně setřenými políčky nebo Šťastným číslem. Řádně nebo včas nenahlášené ceny propadají ve prospěch organizátora soutěže.