Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Monika Bagárová popsala nové bydlení: Je čas myslet na budoucnost!

Autor: bop - 
4. dubna 2022
15:00

Poté, co se po rozchodu dali opět dohromady, teď MMA zápasník Makhmud Muradov (31) a zpěvačka Monika Bagárová (27) staví nový dům – zřejmě, aby se zbavili nepříjemných vzpomínek. „Je čas myslet na budoucnost,“ prozradila zpěvačka tajemně.

Aktuálně žije dvojice i s dcerou Ruminkou v rodinném domku za Prahou. Ten už ale brzy opustí a přestěhuje se do nového. „Je čas myslet na budoucnost a budovat,“ odpověděla zpěvačka na Instagramu na dotaz fanynky, co je ke změně bydlení vedlo.

Design nového baráčku má Monika promyšlený. „Celý interiér je světlý, jednoduchý, čistý, jeden mood v celém domě. Takže určitě bílá a béžová,“ prozradila ve story.

„Šatna není nějak extra velká, proto bude v ložnici ještě vestavěná skříň,“ popsala. Ze všeho nejvíc se ale prý těší na nahrávací studio, které bude v novém domově mít. Na návrhu kuchyně se teprve pracuje.

Slova o budování budoucnosti znovu rozvířila otázky, zda partneři náhodou neplánují vedle Ruminky (2) další dítě. To ale zpěvačka vyvrátila již před časem. „Teď určitě ne, užíváme si Ruminku,“ tvrdila na nedávné dovolené v Dubaji. 

Hlavní články

Video se připravuje ...
Další videa