A protože uděláme ze tří z vás milionáře právě díky magickým symbolům na hrací kartě, hodí se zeptat povolaných v tomto oboru, která znamení mají v pátek největší šanci, že si vyberou tu správnou hrací kartu!

Astrolog a čaroděj Raven Argoni, který včera odpovídal čtenářům na chatu na Blesk.cz (odpovědi najdete na www.blesk.cz/chat), určil i tu nejsprávnější chvíli pro lidi v různých znameních, kdy v pátek odstartovat s Bleskem ASTROMILIONY. Tady jsou jeho rady, zbytek hry o miliony už je na vás…

Která znamení zazáří?

Hrací karta pro 1. kolo vyjde už v pátek 16. 10. v Blesk tv MAGAZÍNU. Možná rozhodne i to, kdy si pro ni do stánku dojdete. „Zachmuřený pátek bude vyžadovat nějaké povzbuzení, to, že sami sebe odměníte malým dárkem, nemůže škodit.“

Protože tento den tolik nepřeje Střelcům a Váhám, pokud by Střelci chtěli zvýšit svou šanci na výhru, museli by si dojít pro hrací kartu do 13:00. Střelci mohou štěstí podpořit stříbrným knofl íkem v levé ruce.

Vodnáři by měli pokoušet štěstěnu okolo poledne, zvýší tím své šance minimálně o třicet procent.

Receptem na obelstění štěstěny je nákup »nanečisto«. Pořídíte hrací karty dvě, jednu jako oběť smůle.

Nejlépe na tom budou Panny a v opozici číhající Ryby. Slušného výsledku pak mohou dosáhnout Vodnáři, Býci, Blíženci, Raci a Lvi.

Štíři a Kozorohové mohou mít dobré výsledky, když si při vyškrtávání symbolů na kartě zapálí zelenou nebo žlutou svíčku.

Ptejte se věštců....
Autor: archiv

A kdy pro další karty?

ASTROMILIONY mají i další dvě kola, všechna jsou nezávislá na ostatních a vždy se hraje o milion na ruku. Takže si dobře zapište data dvou pátků 30. 10. a 13. 11.! A kdo podle Argoniho může nejvíc uspět?

2. kolo 30. 10. 2015
Trochu menší šanci mají Střelci, lepší to bude ve 14:40, hůře na tom budou Váhy, pozor u Blíženců, ti by měli končit s pořízením karty před 18:00. Celkem dobře si stojí Ryby od 6:00 a Panny do 11:00. Býci, Vodnáři, Raci na tom budou slušně.

3. kolo 13. 11. 2015
Celkem dobře na tom budou Raci, Blíženci, Býci, Lvi a Vodnáři – situace se zlepšuje pro Váhy a Střelce, vynikajícím způsobem mohou zazářit Štíři a Ryby a v závěsu Berani a Panny, hůře jsou na tom Kozorozi. Pro Lvy je výhodný čas od 12 do 13 hodin.

Kompletní pravidla najdete ZDE>>