Pravidelní čtenáři a hráči soutěží Blesku už to znají. I tentokrát je klíč ke zbohatnutí jednoduchý. Třikrát 14 dní, tři hrací karty, tři na sobě nezávislá kola, tři miliony na ruku. Je to prosté, kdo nehraje, nevyhraje a kdo hraje s Bleskem, může být milionářem. Začínáme už dnes a stačí jen pět kroků na cestě ke snu…

1. Uvnitř deníku Blesk je dnes vložen tv MAGAZÍN a v něm je vlepená hrací karta. S tou můžete hrát pouze 1. kolo. Odlepte hrací kartu. Měla by jít snadno oddělit. (Pokud ve vašem výtisku karta chybí, volejte 241 093 690.)

2. Karta obsahuje hrací políčka v řádku hry ASTROBLESKOVKA a DENNÍ HRA. V Blesku a Nedělním Blesku bude denně uveřejněna řada herních čísel. Už dnes najdete herní čísla uvnitř Blesku.

3. Připravte si propisku. Kontrolujte každý den v deníku Blesk a také v Nedělním Blesku, zda se shodují některá z uvedených čísel s těmi na vaší kartě. A pokud ano, ta shodná ZAŠKRTNĚTE! Nevyškrtávejte ta,která se neshodují! Pokud jste omylem zaškrtli špatné políčko, počkejte, zda se toto číslo neobjeví v průběhu soutěžního období v jiný den. Jinak by vaše karta nebyla platná.

4. Podařilo se vám v průběhu hry zaškrtnout všech deset čísel v řádku hry ASTROBLESKOVKA? Postupujete do hry o milion! Poslední den 1. kola, 26. října, vyjde v deníku Blesk soutěžní otázka. Zašlete dle návodu SMS se správnou odpovědí a hrajte o 1 000 000 Kč na ruku! Návod na odeslání SMS najdete na zadní straně hrací karty a bude také zveřejněn spolu se soutěžní otázkou.

5. S každou hrací kartou je možné hrát zároveň hru DENNÍ HRA. V té se soutěží o věcné ceny. Jakmile vyškrtáte všech 6 políček v některém z 18 herních polí hry DENNÍ HRA, vyhráváte cenu uvedenou u příslušného herního pole! Je nutné po vyškrtání všech 6 políček v některém herním poli co nejdříve volat výherní linku 241 093 690 a svou výhru uplatnit.

Stovky cen v DENNÍ HŘE

O co se hraje? Ve hře jsou televize, fény, topinkovače, kuchyňské váhy, digitální tlakoměry, ponorné mixéry, el. zubní kartáčky, mobily, BLESK PENĚŽENKY, kávovary, ruční šlehače, osobní digi váhy, žehličky, rychlovarné konvice, sendvičovače, holicí strojky, stolní grily a DVD přehrávače…

Výherce 1. kola hry ASTROBLESKOVKA bude zveřejněn v listopadu v deníku Blesk a bude vybrán v souladu s pravidly soutěže. Kompletní pravidla najdete ZDE.