Jihočeši mu v listopadu jednostranně vypověděli kontrakt, který zněl do konce sezony, takže Řepka by přišel o šest výplat, což činí 900 000 korun.

Trenér nechce Řepku ani vidět

Proto se čílí! „Smlouva platí dál. Jsem hráčem Budějovic,“ a s tím se přiřítí před svazový tribunál. „Jde to k arbitrážní komisi. Řepka na tréninky nechodí, trenér Soukup ho už nechce ani vidět,“ pověděl zdroj Blesku z Dynama.

Tahanice pokračují

Takže nechutná tahanice kolem »nezaměstnaného« fotbalového bouřliváka bude pokračovat. „Vzhledem k účinné smlouvě nehledá novou adresu,“ vysvětlil jeho právník Alexander Király mladší.

Poborský: Ať si Tomáš dělá, co chce

Vypadá to na pěkný mazec. „Ať si Tomáš dělá, co chce, u nás jako profesionální fotbalista skončil,“ střílí od pasu Poborský. „Karel mě zklamal,“ opětuje palbu Řepka. Mezi bývalými parťáky ze Sparty je válečná zóna!

 

Oba utekli od rodin

Teď by si vyškrábali oči, ale osudy Řepky a Poborského se podobají…

* Oba patří mezi legendy Sparty, kde brali nejvíce peněz.

* Oba je z Letné potupně vyhodili: Karla esemeskou, Tomáše s následným obviněním, že ukradl týmovou kasu se 400 000 korunami.

* Oba utekli od rodin za milenkami. Poborský opustil manželku a dvě děti kvůli manažerce Andree. Řepka to má stejné, a k tomu syna s modelkou Erbovou.