Džina z lahve vypustil jeden z nejzkušenějších hráčů týmu Jiří Jarošík (35). „Snad Tomáš splní, co slíbil, a kasu nám vrátí,“ vyzval Řepku.

Ten se od chvíle, kdy Blesk v půlce prosince informaci o „nevratné půjčce“ jako první zveřejnil, dotazům na ošidné téma vyhýbá. „Ať se ten, kdo vám ty informace poskytl, pod ně podepíše svým jménem. Do té doby k tomu nemám co říct,“ vymlouval se tehdy.

Až promluví ti praví

Logicky se tedy nabízí, že po Jarošíkově vyjádření Řepka konečně celou věc vysvětlí. Jenže stále před dotazy zbaběle kličkuje.

„Jirka Jarošík do toho nemá co kecat, ten tam v tý době nebyl. To samé platí o Matějovském (kapitán Sparty – pozn. red.). Týká se to starý party. Čekám, až promluví ti praví lidé. Do té doby se k tomu vyjadřovat nebudu,“ řekl Řepka Blesku.

Podle zákulisních informací ale na Letné postrádají peníze i z poslední Řepkovy sezony ve Spartě. Fotbalový rebel se tak znovu jen vymlouvá...

 

Ať promluví...

Svědectví Jiřího Jarošíka mu nestačí. Tomáš Řepka se prý ke kauze odnesené kasy vyjádří, až „promluví ti praví lidé.“ Koho tím měl asi na mysli?

Jaromír Blažek (40)

Bývalý gólman Sparty by určitě měl co říct, ale ten přece starého parťáka Řepku nezradí. A kdo ví, jestli si u něj Tomáš půlku kasy neschoval...

Andrej Kvašňák (†70)

Řepka tvrdí, že se věc týká staré party. Že by měl na mysli až takový pravěk? Tady má jistotu, že Sparťan století už nepromluví – před 3 lety umřel.

František Procházka

Možná Řepka nic nevzal a čeká, až se přizná zloděj století, který před pěti lety ukradl ze sejfu bezpečnostní agentury půl miliardy a beze stopy zmizel.