Synek a Pavla spolu byli sedm let. Seznámili se, když veslaři z Dukly zapíjeli sezonu na tzv. Žábě. „Vylejvání mozku,“ glosoval to jednou Synek. V roce 2008 po olympiádě v Pekingu, kde Ondra vyhrál své první stříbro, však přišla krize a rozchod. „Nějak se to zvrtlo. Ondra byl pořád po nějakých akcích, já na něj žárlila,“ svěřila se Pavla v nedávném rozhovoru pro magazín Partneři slavných. „Kdo nemá rád, ten nežárlí. Takže občas mám kecy, ale to je normální, nebo ne?“ vyprávěla.

Namachrovanej

Vztah prý tehdy ukončil Ondra. „Už jsme si lezli krkem. A hlavně Ondra se z tý olympiády vrátil hrozně namachrovanej,“ popsala důvody Pavla, která si vzápětí našla novou známost. „Nebyla jsem sama, měla jsem kluka a chtěla jsem na Ondru zapomenout. A ten kluk chudák to odnes. Ale dneska už je taky ženatej a má děti,“ prozradila Synková.

Potrat

Po čtyřech měsících se dali znovu dohromady. Předloni se jim narodila dcera Alice a následovala svatba. „I když dodnes nevím, jestli jsem si ji vydupala, nebo to bylo dobrovolný,“ přemýšlela Pavla v nedávném rozhovoru. A také svěřila, že osud jim s Ondrou brzy přichystal další překážku. Devět měsíců po porodu potratila. „Byl to asi desátý týden. To se stává...“

Letos po olympiádě v Londýně porodila Pavla druhého potomka – syna Matyáše. Jenže v té době už manželství procházelo krizí. Ondra byl opět v jednom kole a Pavla, původem z Prahy, se s dětmi cítila v novém domečku ve Staré Boleslavi opuštěná.

„Většinou chodí spíš ženy za chlapama než chlapi za ženama, no co nám zbejvá. Ondřej je z Brandejsa a Praha mu k srdci nepřirostla. Má rád svůj klid. A já už si zvykla. Jen mě mrzí, že ztrácím přátele z Prahy. Za celý rok se tu neukážou a přitom je to kousek,“ postěžovala si Pavla ve zmiňovaném rozhovoru. Byl to jeden z důvodů rozpadu manželství olympijského hrdiny

Fotogalerie
5 fotografií