S ní má úspěšný skifař kromě čtvrtročního Matyáše ještě dvouletou dceru Alici. Rodinná idyla je však minulostí. „Už měsíc spolu nežijí. Odstěhoval se kvůli své milence,“ informoval o rozpadu manželství super.cz.

Podle informací Blesku však problémy u Synkových byly dlouhodobějšího rázu a projevovaly se už před stříbrnou londýnskou olympiádou. Druhé dítě tak mohlo být pokusem o zachránění vztahu. To se však evidentně nepovedlo.

Zhroucení

„Ondřej svou manželku doslova zdrtil. Chodí jako tělo bez duše. Sám se jí přiznal. Chtěl, aby s dětmi odešla z domu, ale nakonec se domluvili, že odejde ten, kdo rozbil rodinu,“ tvrdí zdroj internetového deníku. Synek tak musel opustit domek, který si postavil ve Staré Boleslavi.

Žije teď u své nové lásky? „U žádné milenky nebydlí, pokud tedy za ni někdo nepovažuje 115 kg vážícího chlapa. Bydlí u mě, dře jak mezek a stará se o děti. Není to žádnej hajzl,“ tvrdí jeho kamarád a instruktor Dukly Petr Blecha.

Přiznání

Sám veslař nakonec to, že opustil manželku s dvěma malými dětmi, přiznal. „Každý ve svém životě zažívá vzestupy a pády. Bohužel se v současné chvíli nacházím v té méně šťastné fázi života v oblasti osobních vztahů,“ napsal na Facebook, kde zároveň žádá fanoušky, aby mu drželi palce. To by si však spíš zasloužila zlomená Pavla.

Fotogalerie
3 fotografie