Je oblečený v dresu a čepici slavného baseballového klubu New York Yankees. V ruce má pálku a vypadá jako profík. Jen brankářské rukavice neladí, jsou to ty, v kterých chytá za Chelsea.

Když bravurně odpálil nadhoz, dmul se pýchou. „To byl určitě homerun (pozn.: Odpal, při kterém pálkař odpálí způsobem, že bez chyby polařů oběhne všechny mety a pro tým získá bod). Letělo to strašně daleko,“ směje se Čech, který má zkušenosti i s jinými sporty než jen fotbalem. V dětství hrál hokej, mimochodem také stál v bráně, a nyní je zase vášnivý tenista.

Zavzpomínal na tělocvik

„Baseball jsem hrál naposledy v rámci tělocviku na škole,“ přiznal pro Blesk. „A ten odpal, který je v klipu použitý, se mi povedl hned napoprvé,“ usmál se.

Na dalších videích Chelsea si Čechovi spoluhráči Obi Mikel, Michael Essien a Juan Mata zase vyzkoušeli další typický sport z USA – americký fotbal. Tak dobří jako Čech v baseballu však nebyli.

Video propaguje americké turné Chelsea, při němž se klub střetne postupně od 18. do 28. července se Seattle Sounders, Paris SG (v New Yorku na padesátitisícovém Yankee Stadium, jejichž čepici má Čech na hlavě), MLS All Stars (ve Philadelphii) a s AC Milán (v Miami).