Diana Kobzanová (30, modelka): Mně by se líbil jedině trenér Bílek, kdyby si nechal narůst knírek. Jinak asi nikdo. Co je to ofsajd? Já jsem se nikdy netajila tím, že i když jsem žila s fotbalistou, tak jediné, co poznám, je gól.

Heidi Janků (49, zpěvačka): Líbí se mi Petr Čech. Obdivuji, že i když toho tolik dokázal, je velice skromný. Byl by mi sympatický i kdyby neměl tak tučné konto. Co je to ofsajd? To je, když na půlce protihráče je hráč dříve než balon.

Markéta Hrubešová (40, herečka): Mně se nejvíce líbí Petr Čech. Působí na mě dojmem, že je chytrý, že bere fotbal vážně, a ne jako nějakou svoji exhibici. Co je to ofsajd? Hráč se dostane za půlku protihráče dříve než balon.

Monika Absolonová (35, zpěvačka): Já bych si asi vybrala pana Bílka nebo Vladimíra Šmicra, který je v realizačním týmu, ale kdybych si měla vybrat jednoho z těch mladých, tak to bude Petr Čech. Co je to ofsajd? To je postavení mimo hru. Znamená to, že hráč je někde, kde by být neměl.

Ester Ládová (31, modelka): Co se týče fyzického vzhledu, tak se mi nejvíce líbí Tomáš Rosický. Působí na mě jako rozumný kluk, který není nafoukaný. Co je to ofsajd? Postavení mimo hru. Co to znamená, nevím. Řeknu vám cokoliv kolem kosmetiky, ale fotbal jde opravdu mimo mě.

Jana Doleželová (30, modelka): První jméno, které se mi z naší fotbalové reprezentace vybaví, je určitě Petr Čech. Není to jen tím, že je tak slavný, ale navíc je vysoký a přijde mi, že je velice kultivovaný. Co je to ofsajd? To je, když hráč běží k brance soupeře a čeká tam na dlouhou přihrávku od svého spoluhráče.

Andrea Vránová (30, modelka): Mně se líbí Tomáš Sivok. Připomíná mi mého manžela. Je takový mile rozvrkočený. Co je to ofsajd? Hráč stojí někde na soupeřově půlce, kde by stát neměl, ale nevím přesně, jak to tam je.

Bára Kautmanová (35, modelka): Nejatraktivnější pro mě asi trenér Bílek. Také proto, že zastupuje post, který mi imponuje. No a na druhém místě další z členů realizačního týmu, pan Šmicer. Co je to ofsajd? To je balon mimo hru.

Andrea Verešová (31, modelka): Musím přiznat, že jsem veliká fanynka Plzně. Odtud pochází i Petr Jiráček, takže mé sympatie patří hlavně jemu. Co je to ofsajd? Hráč se objeví tam, kde je to zakázané, a čeká tam na přihrávku.

Tereza Chlebovská (22, modelka): Kdybych si měla vybrat jednoho, kdo se mi líbí, tak to bude Michal Kadlec. Co je to ofsajd? Ofsajd nepoznám a ani nevím, co to je.

Lejla Abbasová (32, moderátorka): O tom, kdo se mi z českých fotbalistů líbí, jsem nikdy neuvažovala. Asi Čechova helma. Co je to ofsajd? Pokud si to přeložím z angličtiny, tak mi vychází, že to je míč mimo hrací pole. Asi.

Fotogalerie
17 fotografií

Výsledek: Největší fešák je Petr Čech! K brankářově vítězství značnou měrou přispěla jeho zajímavá helma. Druhé místo obsadil trenér Michal Bílek, který sice nemá helmu, ale pěkně se leskne. Třetí místo obsadil Tomáš Rosický, škoda, čekal se výš.

Ale opravdu, co je to ofsajd? Když hráč útočícího týmu stojí v okamžiku přihrávky za posledním hráčem v poli bránícího se mužstva na jeho polovině hřiště.