Martina Navrátilová (52), která je možná nejznámější lesbičkou světa, bude v reality show Jsem celebrita... účinkovat s 9 dalšími hvězdami. A o to, aby se slavná tenistka v australské buši pořádně zapotila, se postará sexbomba Nicola McLean (25). Ta už teď prohlašuje, že vždy po děvčatech pokukovala a klidně si to prý s Martinou ´rozdá´ přímo na place...

250202:gallery:true:true

Nicola McLean je sice zasnoubená a fotbalistou Tomem Williamsem z anglického klubu Peterborough United, to jí však starosti vůbec nedělá. Divoká blondýna tvrdí, že pokud nebude mít poměr s mužem, ale se ženou, nejde o nevěru!

A to není zdaleka všechno. Sexy dračice dále prohlašuje, že kdyby se soutěže zúčastnila Pamela Anderson, stala by se snad sama lesbičkou!

Fotogalerie
1 fotografie

V buši bude rozhodně pořádně dusno. Odolá Martina Navrátilová choutkám vnadné Nicol? Modelka už si teď zoufá, jak vydrží 14 dní bez sexu. Se svým snoubencem však nikdy nezkoušela hrátky ve třech. Využije tedy situace a rozpálí k těmto hrátkám kromě Martiny například i hvězdu seriálu Star Trek, herce George Takeie?