Pětice svalnatců Men 4 Queen se nestydí zahodit svršky. Ovšem celé jejich nádobíčko nikdy neuvidíte. „Určitě na naší show nečekejte, že tam tanečník bude pobíhat a mávat přirozením (smích), víc jak zadek neuvidíte. Chceme držet úroveň a ať naše show pořád spadá do tanečního umění, kdyby jsme se po pódiu procházeli nazí, show by už asi spadala do jiné kategorie,” prozradil jeden z tanečníků David. 

A jak to mají pánové s erekcí? V hlavě mají většinou jiné věci než vzrušení. „Soustředíme se na hudbu, choreografii, výraz a vše spojené s vystoupením, takže pro erekci není moc prostor, když už se stane, ženám se to akorát bude líbit, takže to není žádný problém," smál se Jan.

Hodiny v posilovně

Za jejich vystoupením jsou přitom hodiny dřiny - učení se choreografie a pravidelné cvičení v posilovně, bez kterých by jim dámy při rozlučkách se svobodou tolik neřičely blahem. „Všichni z nás máme trenérskou licenci a aktivně sportujeme. Nikdo na obtloustlá těla na pódiu není zvědavý. Není to pro bábovky,"  vysvětloval tanečník Jan, že si většina z nich přivydělává coby fitness trenéři. 

„Aby naše show vypadala, co nejlépe, musíme mít často i společné taneční tréninky, kde pilujeme choreografie a učíme se nové triky a akrobacii," vysvětloval Lukáš, který se většinou drží role dělníka ze stavby. Dámy totiž partička striptérů bere na pomyslnou Cestu kolem světa. Zážitkuchtivé návštěvnice show čtveřice sexy mužů se tak stanou během jednoho večera svědky síly starověkého gladiátora, šarmu francouzského gentlemana, rychlosti anglických boxerů a dalšího.

»Jsme věrní«

A jak na jejich neobvyklou práci reaguje rodina a přátelé? „Naši blízcí nás plně podporují a drží nám palce. Vědí, jak tvrdě pro to dřeme a jak to bereme vážně." Žádné větší partnerské neshody jim vystoupení nepřináší. „Ví, že vystupování bereme profesionálně, a nemusí mít strach.

Nevhodné návrhy

Ovšem, kdyby pánové profesionální nebyli, po každém vystoupení by mohli mít doma jinou ženu. „Často nás zvou, ať pokračujeme dále do klubu, nebo rovnou k nim domů, ale s tím se asi musí počítat, pořád jde o lechtivou show, kde nesmí chybět erotika. Některé ženy se vzruší víc, než by měly, a “problém” je na světě," smáli se striptéři nakonec.

Pánové chystají v prosinci dvě show, ta první proběhne 13. prosince v Praze, o den později pak v Brně. Více o vystoupení objevíte tady.

Fotogalerie
11 fotografií