V Praze v pátek 5. dubna otevřela své brány galerie nahých lidí, a to v Domě módy na Václavském náměstí. Od úterý do neděle zde můžete spatřit exponáty bez šatů jako umění. Každý den sedm nových Adamů a Ev. Nasytit svůj zrak a u některých i doteky je možné vždy během devadesátiminutové návštěvy za 550 korun.

Původně byla proti

Mezi vystavenými exponáty potkáte reálné muže a ženy, kteří měli chuť zakusit si v životě něco nového a nevšedního. „O galerii jsem se dozvěděla z instagramu. A to jsem do té doby rezolutně říkala, že bych do něčeho takového nešla. Jenže kamarádka nemohla, tak jsem ji na poslední chvíli zastoupila,” svěřila.



Je to velmi zajímavý zážitek. Až se sama divím,” prozradila, že si výstavu coby modelka nakonec i přes drobné nepříjemnosti užila. Roztáhnout nohy či ukázat vagínu s piercingem jí po prvních minutách už nedělalo problém. „Veškeré pochyby byly rázem pryč.”

Nekoukejte na mě, když nechcete

„Nestydím se za své tělo. Je, jaké je. Neřekla bych, že bych se sobě líbila, ale rozhodně to není tak, že bych se za sebe styděla. Komu se nelíbím, ať se na mě nekouká,” smála se. Během dvanáctihodinového pózování se vystřídala s dalšími hned na několika místech. „Být hodinu a půl v kleci mi bylo značně nepříjemné a nepohodlné. Bolest snáším hodně špatně,” prozradila, že role otrokyně za mřížemi ji ani v sexuálním životě neláká. „K BDSM mám blízko, ale submisivní role mi je cizí.

Čtyřikrát

Na trůně s nataženýma nohama se zato cítila jako královna. „Ještě více než to, že mě druzí sledují, jsem si užila doteky, bylo to hodně zajímavé a vzrušující.” „Někteří návštěvníci byli vážně divní. Jeden pán, mohlo mu být tak 35 let, tak ten ke mně přišel snad čtyřikrát. To bylo podivné. Taky tady byl pán s partnerkou, co měl nevhodné připomínky. Raději jsem to brala tak, že jedním uchem dovnitř, druhým ven,” prozradila, že ne všichni návštěvníci se uměli chovat.

Projděte si s námi galerii jako návštěvník:

Video
Video se připravuje ...

Projděte si s námi výstavu Voayer. Každý den zde spatříte nové exponáty. Otevřeno od úterý do neděle. Eva Fornálová



Pro případ nouze u všech modelů nechyběla ochranka, která na vše zpovzdáli dohlíží. I přes nevybíravé chování některých si celkově akci užila. „Doporučila bych to si zažít mladším i zralejším ženám. Klidně bych do toho šla znovu.”
Fotogalerie
44 fotografií