Mário Petreje v posledních letech už několikrát  představil v pražské metropoli koncept kontroverzní výstavy nahých lidí Voyaer několikrát za sebou, avšak vždy jen na pár dnů. Vše odstartovaly nahotinky, loni poprvé vystavil i pány. V pátek 5. dubna poprvé otevře galerii, která bude přístupná celoročně. K vidění tak každý den bude sedm různých osob, vždy v kombinaci mužů a žen.

Zařídit tak kontroverzní galerii přitom nebylo vůbec těžké. Dům módy totiž spravuje tentýž majitel jako Tančící dům, ve kterém v minulosti proběhla výstava nahých žen. A tak se bez jakékoli námahy a přesvědčování podařilo získat prostory na exkluzivním místě na Václavském náměstí.

Opět je nebudeme vybírat ve smyslu, který se mi líbí nebo nelíbí,“ vysvětloval, že koncept zachovává už z minulosti stejný. Ani tehdy totiž do zahájení netušil, jací modelové přijdou. „Ozývá se nám neuvěřitelné množství zájemců. S každým se dohodneme na nějakém termínu a hotovo,“ prozradil pro Blesk.cz, že už nyní má 250 živých děl. Sumu, kterou si daní jedinci vydělají, prozradit nechtěl.

Orgií se nebojí

Zároveň Petreje podotýká, že stejně tak jako v minulosti i zde mohou návštěvníci během hodiny a půl dlouhé návštěvy odhodit svršky i spodky. Toho, že by se galerie zvrhla ve swingers klub se ale nebojí. „Prostor bude opět hlídat bezpečnostní služba tak jako při každé výstavě. Velmi svědomitě dohlížíme na chod každého výstavního vstupu. Navzdory naší připravenosti bych velmi rád touto cestou ocenil každého návštěvníka,který si si prošel prohlédnout některou z mých pěti výstav. Vždy tvořili klidnou a laskavou atmosféru plnou porozumění.“

Takhle to vypadalo na výstavě Voyare v Tančícím domě:

Video
Video se připravuje ...

Kontroverzní výstava nahotinek v Tančícím domě: Každý den jiné křivky, doteky povoleny Tomáš Koníček, Aleš Brunclík

Obrovský prostor pro sedm statečných

Galerii objevíte ve čtvrtém patře Domu módy, kde se nyní vše ještě chystá. Na 400 metrech čtverečných se nachází jeden velký výstavní prostor, kde budou různě rozmístění naháči, další menší prostor s neživým uměním s erotickou tématikou (jako tomu bylo i u předchozích výstav) a backstage, které bude sloužit jako zázemí pro vystavované.

Prostory se ještě během týdne značně promění, přibudou gauče i křesla, která budou dotvářet BDSM atmosféru. Vzdušný interiér by se měl přitom po pár měsících měnit, aby lákal nejen na živé exponáty.

Prohlédněte si prostor ještě předtím, než to tady celé vypukne:

Fotogalerie
42 fotografií