„Na jaře jsem byl na výstavě skutečných nahých žen s přítelkyní, se kterou se nám to velmi líbilo. A to jsem měl ty lístky koupené ještě dříve, než jsem se s přítelkyní poznal. No a když jsme tehdy přijeli do Prahy a byli těsně před výstavou, přítelkyni se rozklepala kolena. Nakonec si to ale užila a žen se dotýkala více než já,“ říká „naháč“ Luboš s nadsázkou. Celý koncept výstavy Voayer mu byl natolik sympatický, že měl chuť vyzkoušet si, jaké to je být v opačné roli - tedy ne návštěvníkem, ale vystaveným objektem.

Jsem dominant

Byl jsem zvědavý, jaké to je z opačné strany. Sám mám moc rád svazování. Ale přiznám se, že nebývám submisivní, ale vždy jsem rád v té dominantní roli,“ prozradil nahý model. Výstava Skutečných nahých mužů pro něj byla příležitost zažít něco úplně nového.

Na akci nechyběla ani jeho přítelkyně, která z něj nespustila oči. „Když mi byla zima, tak mě dokonce i zahřívala. Bylo hezké tady mít psychickou i fyzickou oporu,“ těšil se.

Nevzrušilo mě to!

A jak si to užil? „Byl jsem přivázaný na křesle úplně nahoře, kam mě upoutala kamarádka, jež se věnuje bondáži... Musím říct, že je velmi zajímavé sedět v křesle a pozorovat návštěvníky, když jste nazí a vystavení. Všechny tabu a hranice padly, takže rázem jste v pohodě,“ vyprávěl Luboš.

„Pak tam najednou začnou chodit lidi, kteří si zvykají na vaši nahotu. Je zajímavé pozorovat ten ostych, kdy návštěvníci zvažují, jak moc blízko přijít,“ svěřil. Řada lidí podle něj sbírala odvahu a trvalo jim, než se osmělili. Nakonec se ale i Luboš dočkal dotyků cizích rukou.

„Jak už jsem řekl, cítím se dobře jako dominant, kdy mám možnost hrát si s druhým. Takže to bylo sice příjemné, ale eroticky mě to vůbec nevzrušilo,“ zmínil Luboš, který jako jeden z mála neměl svůj úd v pozoru. „Chvílemi mi i bylo chladno. O to víc jsem se těšil na to, až mě někdo přijde hladit, jelikož mě to zahřálo,“ smál se po své první exhibicionistické zkušenosti.

Podívejte se, jak to na takové výstavě vypadalo:

Video
Video se připravuje ...

Voayer: Výstava skutečných nahých mužů Eva Fornálová

Fotogalerie
23 fotografií